Ermeni Yalanına Siyon Desteği

Ermeni Yalanına Siyon Desteği
‘Ermeni Soykırımı’ yalanı için çalışan diasporaya en büyük desteğin Siyonistlerden geldiği ortaya çıktı.

SÖZDE Ermeni soykırımını dünya genelinde kabul ettirmek için sözde 100. yılda çalışmalarını hızlandıran Ermenilerin film, belgesel ve röportajlar açısından destekçisinin Yahudiler olduğu ortaya çıktı.

SHOAH VAKFI’NDAN SİNEMA DESTEĞİ

Amerikalı Siyonistlerin kurup desteklediği Güney California Üniversitesi’ne (USC) bağlı Shoah Vakfı’nın Ermenilere sinema desteği verdiği; Shoah Vakfı Müdürü Ari Zev ile Ermeni Film Vakfı (AFF) kurucusu Dr. J. Michael Hagopian’ın 5 yıl boyunca ortak çalışmalar yürüterek sözde Ermeni Soykırımı yalanını içeren yüzlerce film ve belgeseller çektikleri öğrenildi.

shoah.jpgshoah.jpg

 Yahudilerin finanse ettiği Güney California Üniversitesi’ne (USC) bağlı Shoah Vakfı’nın internet sitesinde, Papa’nın, “Yüzyılın İlk Soykırımı” ifadesi yer aldı. Vakıf 24 Nisan günü ayrıca, film ve belgesel gösterimi de düzenledi.

maykil.jpg

TEKLİF SİYONİSTLERDEN!

Ayrıca, sözde ‘Soykırım’ filmleriyle ilgili çalışmaların Siyonist Ari Zev tarafından başlatıldığı; Dr. J. Michael Hagopian’a sonrasında teklif götürüldüğü öğrenildi. Çalışmalar, sözde 100. yıla yetiştirilmek için Hagopian’ın elinde bulunan mevcut çalışmalar 2010 yılından günümüze kadar tekrar işlendi ve yeni çekimlerle birleştirildi.

DERSLERDE DE GÖSTERİLDİ!

Böylesi büyük bir yalanın, sözde bir eğitim kurumu olan Güney California Üniversite bünyesinde bilimsellikten uzak yanlı bir şekilde işlenmesi ve derslerde de öğrencilere Müslüman ve Türk düşmanlığının aşılanması manidar bulunuyor.

YALANLARLA MÜZE KURDULAR!

ERMENİSTAN’DAKİ ‘24 Nisan’ gününe, Güney California Üniversitesi (USC) ve Shoah Vakfı olarak da bir delegasyonla katılan Siyonistler, ‘ürettikleri’ film, belgesel ve röportaj kayıtlarını da Ari Zev eliyle sözde ‘Ermeni Soykırımı Müzesi&Enstitüsü’ne hediye ettiler.

SİYONİST DE ERMENİ SAFLARINA KATILDI

CUMHURBAŞKANLIĞI Rezidansı'nda bir tören düzenleyen İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, "Biz belli bir ülkeyi suçlamaya çalışmıyor, katliamın kurbanları ve korkunç sonuçları ile kendimizi özdeşleştirmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

İSRAİL’DE RESMİ TÖREN DÜZENLENDİ

"Ermeni halkı modern toplu cinayetin ilk kurbanıdır" değerlendirmesinde bulunan Rivlin, 1915 Olayları'yla ilgili İsrail'de resmi tören düzenleyen ilk cumhurbaşkanı oldu.

Törene, İsrail'deki Ermeni toplumunun temsilcileri ve dini liderleri katıldı. İsrail 1915 Olayları'nı 'soykırım' olarak tanımlayan ülkeler arasında bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum