Hakan Şükür Deniz Gezmiş Fotoğrafı Paylaştı

Hakan Şükür Deniz Gezmiş Fotoğrafı Paylaştı
Hakan Şükür, paralel yapı soruşturmaları tartışmalarına Twitter'dan attığı Deniz Gezmiş fotoğrafıyla katılınca alay konusu oldu.

"Paralel yapı" soruşturmaları kapsamı​nda Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca​'nın da aralarında bulunduğu tutukluların Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen tahliye kararının​ yok hükmünde sayılmasının akabinde, hukuk ve siyaset çevrelerinden farklı yorumlar gelmeye devam ediyor.

HAKAN ŞÜKÜR ALAY KONUSU OLDU

Bu tartışmalara AK Parti eski milletvekili Hakan Şükür de Twitter'dan yaptığı paylaşımlarıyla dahil oldu. Twitter hesabından Deniz Gezmiş paylaşımı ile yargıda yaşanan son tartışmalara katılan eski milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, sosyal medyada alay konusu oldu.

DENİZ GEZMİŞ FOTOĞRAFINA TEPKİ

'Paralel yapı'dan yana tavır sergilemek adına Türkiye'de komünizm akımının sembolü olan bir ismi tercih etmesi, Şükür'ün hem sağ hem de sol görüşlü kullanıcılar tarafından ti'ye alınmasına sebep oldu. Hakan Şükür, Deniz Gezmiş'in mahkemede çekilen ve altında"Hakim: Neye gülüyorsun? Deniz Gezmiş: Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum"diyalogu bulunan fotoğrafını paylaşarak, "Şimdi de duvarlarda adalet değil 'saray' yazıyor Deniz!" diye yazdı.

"HAKAN YOLDAŞ" TEPKİSİ

Hakan Şükür, tweeti üzerine bazı kullanıcılardan "Hacı tebrik ederim bunu paylaştığın için, defansa geçen golcü gibisin. Yardıma gelmen iyi mi yok tek kale mi maç?", "Hakan Yoldaş", "ooo paralel devrimcilik alırım bir dal" gibi tepkiler aldı.

İŞTE HAKAN ŞÜKÜR'ÜN TWEETİ VE BAZI YORUMLAR

hakan-sukur_3939.jpg1_5320_1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum