Atalay: Bu Nasıl Gözü Dönmüşlük!

Atalay: Bu Nasıl Gözü Dönmüşlük!
AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, hukuksuz tahliye girişimi ile ilgili, "Paralel yapının bunlara cesaret ediyor olması gözü dönmüşlük" dedi.

Soruşturmanın devam edeceğinin altını çizen Atalay, "Paralel yapının bunlara cesaret ediyor olması bir gözü dönmüşlük" yorumunu yaptı.

HSYK KARARI İLE NOKTA KONULDU

Doğrusu HSYK kararı ile bir nokta konmuş oluyor.  HSYK ilgili dairesi toplandı ve o kararı alan hakimleri açığa almış şu anda anladığımız. Ama herhalde soruşturma devam edecek onlarla ilgili.

BU CESARETİ NEREDEN BULUYORLAR

Adliyede bunun olması çok üzücü. Adliye, adaletin dağıtıldığı yer çok hassas bir yerdir ve insan hayatı ile ilgilidir hepsi. İnsanla ilgilidir. Bütün bu olup bitenler, adalete güveni daha da sarsan gelişmelerdir, öyle bakmak lazım. Bu kadar gelişmeden sonra nasıl bu cesareti buluyorlar, bu paralel yapı unsurları ona da doğrusu hayret etmek lazım.

Üzerine gidildi ve bitti bu iş, bundan sonra bir kaos gibi bir görüntü beklemiyorum. Ama bu olay kendi başına paralel yapı dediğimiz unsurun yargı içinde ne kadar ciddi bir örgütlenmesinin olduğunu bir kez daha gösteriyor.

YAPILANLAR GÖZÜ DÖNMÜŞLÜK

Paralel yapı ile mücadelede daha cesur daha ileriye dönük adımların atılması gerektiğini işaret ediyor. Diğer yandan da paralel yapının hala bunlara cesarete edebiliyor olması bir gözü dönmüşlük.

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Paralel yapının hukuksuz tahliye girişimleri ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 3 hakimi açığa almasını A Haber canlı yayınında değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum