Haydar Baş'tan Bomba Açıklama!

Haydar Baş'tan Bomba Açıklama!
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş 'CHP noter tasdikli projelerimi çaldı' dedi..

Haydar Baş'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle;

BTP iktidarında her ev hanımına maaş, her türk  vatandaşına maaş bağlanması projesinden çiftçilere yüzde 50 avans verilmesi projesine kadar birçok taahhütnameyi  “Türk milletine duyurulmak üzere” İstanbul 16. Noterliği’ne tasdik ettirmiştik.

Milli Ekonomi Modeli’nin gereği olarak vaatlerimin kaynağı var. Bunların hepsini yapacağım. Bundan dolayı 2007 seçimleri öncesinde Projelerimi İstanbul 16. Noterliği’ne tasdik ettirdim.

CHP kalktı sanki ilk defa kendisi yapmış gibi deklere etti. Böyle bir şey yok. Bütün projelerimi kendi projeleriymiş gibi anlatıyorlar. Bütün projelerimi çaldılar. Noter tasdiğini de Türkiye’de ilk defa ben yaptım. Çünkü Vaat ettiklerimi vereceğim.” dedi.

BTP Lideri Haydar Baş 'CHP'nin Yaptığı İkiyüzlülük Değil De Nedir?'

CHP'nin BTP ile ittifaktan vazgeçtiğini hatırlatan BTP Lideri Prof. Dr. Haydar Baş CHP’nin BTP programından alıntı olan projelerini hayata geçiremeyeceğini, bunları açıklamasının bile iki yüzlülük olduğunu ifade etti.

Vatandaşın sosyal medyada en fazla konuştuğu konu CHP Lideri'nin açıkladığı seçim beyannamesinde vaat ettiklerinin tamamını "Haydar Baş'tan çaldığı" projelerdir. CHP Havasını Alacak! Çalıntı Projeler CHP'yi Sandığa Gömecektir. Kılıçdaroğlu, %30 rey alacağım diyor. Çalıntı projelerle bir yere varılmaz. Projelerin sahibi benim. Kaynakta bende, yapamayacaklarını konuşuyor. Çalıntı projeler CHP'yi sandığa gömecektir. Bundan önceki seçimlerde 'dinsiz CHP-dindar AKP' şeklinde sürdürülen seçim çalışmaları, görünen o ki bu sefer 'kaynaklar' üzerinden polemiklerle devam edecek. Maliye Bakanı Şimşek, CHP projeleri için, "CHP bunların kaynağını açıklasın, oyumu CHP'ye veririm" dedi.Şimşek, devletin elinde tek gelir kalemi kalan vergilerden bahsederek, "vermesine imkân yok" diyor. Doğrudur.

CHP Hani Atatürk’ün Partisiydi!!!

Sayın Derviş'i ekonomi bakanı yapmaktan bahseden Kılıçdaroğlu'nun senyoraj hakkını ABD'nin devraldığı bir ekonomide para dağıtacağını vaat etmesi ikiyüzlülük değil de nedir? Atatürk hayatta olsaydı bunları partiden kovardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum