İhraç Montaja Başladı

İhraç Montaja Başladı
Suriye’de Alevilere soykırım uygulandığı iftirası ile Türkiye’deki Alevi vatandaşları tahrik ederek çatışma ortamlarına çekmeye çalışan Banyas ve Reyhanlı canisi THKP-C elebaşısı Mihrac Ural yalana doymuyor.

Son olarak Suriye’de Alevilere soykırım uygulandığı iftirası ile Türkiye’deki Alevi vatandaşları tahrik ederek çatışma ortamlarına çekmeye çalışan Banyas ve Reyhanlı canisi THKP-C elebaşısı Mihrac Ural ve avanesi yalanda sınır tanımıyor.

Önce Suriye’nin bir köyünde 500 Alevinin katledildiğini öne sürerek büyük bir provokasyon girişiminde bulunan Ural, son olarak sosyal medya hesabından Suriye’de MİT elemanlarının ele geçirildiğini öne sürdüğü fotoğraflı bir paylaşımda bulundu. Ancak Ural’ın’ın bu iddiasının da tıpkı öncekiler gibi yalan olduğu kısa zamanda ortaya çıktı. Mihrac Ural’ın Suriye’de ele geçirildiğini öne sürdüğü görüntülerdeki şahısların Türkiye ile uzaktan yakından hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirlendi.

MALİKİ’NİN CANİLERİ ÇIKTI

Görüntülerdeki şahısların MİT ajanı değil, Maliki döneminde Irak’ın Sünni bölgesi Anbar’da Müslüman kıyımına imza atan mezhep askerleri olduğu öğrenildi. Şahısların, birkaç yıl önce İslam Devleti birimlerince ele geçirilip idam edildiklerini gösteren videolar da internet ortamlarında bulunuyor.

montaj.jpg

Mihrac Ural, IŞİD’in elinde esir Maliki askerlerinin göğüslerine Ayyıldız arma yerleştirerek bunların Suriye tarafından ele geçirilen MİT ajanları olduğu yalanını yaydı.

MİHRAC, MİT’E TAKTI...

THKP-C elebaşısı ve Türkiye’deki yandaşları daha önce de Suriye’de MİT elemanlarının ele geçirildiği yönünde değişik dezenformatif dedikodular yaymışlar, ancak bunların hiçbirinin aslı astarı çıkmamıştı.

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum