Kılıçdaroğlu Yine Diyarbakır’dan Öteye Gidemiyor

Kılıçdaroğlu Yine Diyarbakır’dan Öteye Gidemiyor
58 ilde miting yapmayı planlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu’da sadece 10 ilde miting yapmayı planlıyor.

Taslak programa göre Kılıçdaroğlu 25 Mayıs’ta Tunceli-Elazığ, 27 Mayıs’ta Diyarbakır’da miting yapacak. Haziran’daki genel seçimlere yoğun bir miting programı ile katılmayı hedefleyen CHP, daha çok oy aldığı ve almayı planladığı illere ağırlık verirken, Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında toplam 58 ilde miting yapacak.

Büyükşehirlere 2’şer miting

İstanbul, Ankara, İzmir’de birden çok miting yaparak seçmene sesini duyurmayı planlayan Kılıçdaroğlu, ilk mitingini İstanbul Kartal’da yaparken, 9, 24 ve 31 Mayıs’ta da İstanbul’da 3 miting daha yapacak. Ankara’da ilk mitingi 17 Mayıs-6 Haziran, İzmir’de ise yarın ve 30 Mayıs’ta miting yapacak Kılıçdaroğlu Mersin’e de iki miting planlıyor. İlki 13 Mayıs’ta Karaman mitingi ile aynı günde, ikincisi 3 Haziran’da. CHP geçen seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neredeyse hiç oy alamadığı Doğu ve Güneydoğu illerinden sadece 10’u için miting programı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.