Şirin Payzın Erdoğan'ı 'BAĞIŞ'lamadı!

Şirin Payzın Erdoğan'ı 'BAĞIŞ'lamadı!
Paralelcilerin internete koyduğu bir ses kaydında Kur'an'la alay ettiği ileri sürülen Egemen Bağış, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zor durumda bırakıyor. Bağış, Şirin Payzın'a bile malzeme oldu. İşte o olay:

CNN Türk’ün ünlü ekran yüzü 'Ateistsever' Şirin Payzın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü düzenlediği mitingde sarf ettiği sözleri hedef aldı.

AK Parti milletvekili Özcan Ulupınar'ın "ateistten fayda gelmez" sözünü çürütmek için CNN Türk'te ’İnsanlığa Faydalı Ateistler’ gibi skandal bir liste yayınlayan Şirin Payzın, bu kez de Siirt mitinginde elinde Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe Meali ile kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağn'ı hedef aldı.

CNN Türk'te yayınlanan "Ne Oluyr?" ve "360 Derece" programları sunucusu Şirin Payzın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlarda kullandığı dili eleştiren paylaşımlarda bulundu.

Siirt'te konuşurken Egemen Bağış'ı referans gösteren Erdoğan, ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler sarf etti ve kendisini Kur'an-ı Kerim'i istismar etmekle suçlayan Kılıçdaroğlu'na  "Sayın Kılıçdaroğlu, ben Kur'an ile büyüdüm, Kuran ile yaşıyorum. Onu sen kendine söyle. Kendi şahsında Kur'an’ın yerinin ne olduğu malum" diye seslendi.
 
Şirin Payzın, Erdoğan'ın bu sözleri üzerine "Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kuran bilmemekle suçladığı miting konuşmasının başında sahneye davet ettiği isim Egemen Bağış." diyerek Erdoğan'ı hedef aldı.
 
 Şirin Payzın'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle;
 
Cumhurbaşkanı Siirt'te miting yapıyor. Ana muhalefet liderine cevap veriyor. kim daha dindar tartışması başlatıyor.
 
Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kuran bilmemekle suçladığı  miting konuşmasının başında sahneye davet ettiği isim Egemen Bağış.
 
"Ben tarafsızım. bu mitingde parti adı geçirmiyorum" 2cümle sonra"CHP faşist kafa.tek parti devleti istiyor" " HDP 'nin inanca saygısı yok".

yenidemo(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum