Albayrak: Tüylerim Diken Diken Oldu

Albayrak: Tüylerim Diken Diken Oldu
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Akhisar mücadelesinin ardından konuştu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Akhisar maçının sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE ALBAYRAK'IN SÖZLERİ...

"Tüylerim diken diken oldu. Futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibimizi kutluyorum ama en fazla kale arkasındaki seyircilerimizi tebrik ediyorum. Onlara I love you diyorum. Bundan sonra kolay maç yok. Görüyorsunuz"

"40 BİN, 50 BİN KİŞİ YAPALIM"

"Türkiye'ye yakışan bir şampiyonluk yarışı var ama tribünler hala boş. Keşke bu yarış tribünlere de yansıdı. Cuma akşamı çok zor bir maçımız var. İnşallah o maça da taraftarlarımız gelir. 40 bin, 50 bin kişi yapalım. Onlara çok ihtiyacımız var"

"NEFESİMİN SON DAMLASINA KADAR..."

"Benim için Galatasaray'da son zamanlarım olmaz. Ben nefesimin son damlasına hizmet etmeye devam edeceğim. Sağlık sorunlarım var ama bu Galatasaray sevgisi her şeyimin önünün geçiyor. "

"SAKAT SAKAT OYNADIKLARI ZAMANLARI BİLİRİM"

"Taraftarlar Burak ve diğer futbolcu kardeşlerime haksızlık yapmasınlar. Yapacaklarını da düşünmüyorum. Sakat sakat oynadıkları zamanları ben bilirim. Bir kaç gündür aramızda çok sıcak konuşmalar oluyor. Onlara laf söylemeye kimsenin hakkı yok."

"HAMZA HOCA'YI BURADA ÇOK SEVİYORLAR"

"Hamza Hoca'yı burada çok seviyorlar. Tribünde bana da oluyor tepkiler. Bana olan tepkilere de saygı duyuyorum. Hakarete varmadığı takdirde her türlü eleştiriye açığım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.