İzmir Derbisinde Gülen Çıkmadı

İzmir Derbisinde Gülen Çıkmadı
PTT 1. Lig’in 31. haftasında ligde kalma mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Bucaspor ile Mnisaspor 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Bir basamak üzerimizde olan Manisaspor’u yenip son 3 haftaya avantajlı girmeyi planlıyorduk ama bazen istediğiniz her şey olmuyor” dedi.

Karşılamada golü çok erken bulduklarını söyleyen Eriş, “İkinci golü bulamadık. Net pozisyonlar da yakaladık ama değerlendiremedik. Kazanırsak ligde kalmayacaktık, kaybedersek ligde kalma ihtimalimiz zorlaşacaktı ama şimdi ligde kalma adına mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Futbol çok enteresan bir oyun. Manisaspor bütün riskleri alarak oynadı. Savunmamıza verdiği en ufacık bir rahatsızlık yoktu ama maalesef bazı oyuncularımızın sakatlanması oyun formatımızı etkiledi. Tecrübesiz elemanlardan kurulu ve dar bir kadromuz var. Bucaspor, 3 haftadır müthiş mücadele eden bir takım haline geldi ve puanlara yansıtmaya başladık. Neticede kaybetmedik ve rakip de kazanmadı. Son 3 haftada Denizlispor, biz ve Manisapor’un sürdüreceği bir mücadele var” diye konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ

İki Ege ekibinin ligde kalma mücadelesi vermesinin güzel olmadığını ifade eden Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, "Bucaspor seyircisiyle maça baskılı başladı. 1-0 geriden başlayıp oyunu dengeledik ve pozisyonlar bulduk. İkinci yarı değişiklikler yaptık pozisyonlarımız vardı. Son 2 dakikada da golümüzü attık. Puan avantajımızı koruduk. Kalan 3 maçta hem Denizlispor hem de Bucaspor’la puan farkını koruyup ligde kalmak istiyoruz” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.