Davutoğlu Ardahan Mitinginde Konuştu

Davutoğlu Ardahan Mitinginde Konuştu
Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan mitinginde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

AK Parti'de ayrım yok. Millet bize sandık size emanet. Ardahan'da 2'de 2 diyoruz. 1919'da Türkiye nasılsa 2002'de de böyleydi. İşgal altında değildik ama devletimizin gücü zayıftı. Avrupa'daki kardeşlerimizle beraberdik. Onlar şunu söylüyordu "Bu dev ayağa kalktı. Artık bu devi kimse diz çöktüremez."

Buradan tüm Kafkas ülkelerine sesleniyorum: Kafkas barışı için elimizden geleni yaparız. Hiçbir güç karşısında boyun eğmeyiz.

Bu Kılıçdaroğlu'nun milli şefi 146 azeri kardeşimizi Sovyetlere teslim etti. Bu da onun izinden gidiyor. Azerilere dönek dedirten bir fikrin temsilcisisiniz.

Dün buraya gelmiş diyor ki, Ardahan'a ne yapılmış diyor? Ardahanlılar ne yapıldığını çok iyi biliyor.

Diğeri de Demirtaş hani şu Kudüs Yahudilerin diyen Demirtaş. Buna sana Selehaddin demeyeceğiz dedik. Hemen olayı başka bir yere çekmiş.

Hesap bilmeyen Kılıçdaroğlu diyor ki İstanbul'a Marmaray yaptılar. Ardahan'a ne yaptılar. Hey bre gafil. 70'li yıllarda kalmış solcu mantığıyla yatırımlarımıza karşı çıkıyorlar.

Ardahan'a neler mi yaptık?

Ardahan'da üniversite yoktu. Doğalgaz yoktu. Kim getirdi? 62 km yol duble yolu kim yaptı? Ardahan'da su tesisi yoktu. Şimdi onu da yapıyoruz.

Şu anda Avrupa'nın en büyük tarım üreticisi Türkiye bununla gurur duymamız lazım.

Ardahan hayvancılığın merkez üssü olacak. Süt üretimi 10 kat arttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum