Erdoğan'dan Tekirdağ'da Önemli Açıklamalar

Erdoğan'dan Tekirdağ'da Önemli Açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'da toplu açılış töreninde konuştu.

İşte Erdoğan'ın Konuşmasından Satır Başları;

Çorlu ve Malkara'da Sosyal Güvenlik Kurumları binası , kaymakamlık binaları tamamlandı. Camiler restore edildi. Açılışların milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mimarlarımızı herkesi tebrik ediyorum.

81 vilayetimizin hepsine aynı bakıyoruz. Zira biz yaradanı yaratandan ötürü seviyoruz ve bu milletin hizmetkarıyız. Ülkemizin her karış toprağına yatırım yaptık. Kimsenin hayat tarzına karışmadık. Sadece Türkiye'nin gelişmesine gayret ettik.

Biz bu milletin hizmetkarıyız. Geçtiğimiz 12 yılda bu anlayışla ülkemizin her karışına hizmet ettik.

Fakültelerin ve hastanelerin açılışlarını yaptık. Bunu biz Tekirdağ kazandırdık.

Artık raylı sistemle Anadolu'ya gitmek mümkün. Marmaray Asya'yı Avrupa'ya bağlıyor. Birileri laf yapar biz iş yaparız.

Dedemiz kadırgaları karadan yürüttü bizde metroları denizin altından yürüttük. Bitmedi devamı gelecek.

Hizmet etmeye devam edeceğiz. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Tekirdağı Çanakkale'ye oradan Balıkesir'e bağlayacak çalışmalar devam ediyor. Trakya gelişim projesi sulamadan ağaçlandırmaya kadar pek çok alanı kapsayan Ergeneyi tertemiz hale getirecek proje adım adım devam edecek.

Tekirdağ merkez 800 yatağa daha kavuşacak. Bu şehir hastanesi çok önemli. Tekirdağ çok farklı konuma gelecek. Biz hizmet için yola çıktık.

Milli gelirimizi arttırdık. Hedefimiz daha da yükseğe çıkarmak. Milletimizin desteği ile bu hedefimizi daha da yukarı çıkartacağız.

BEN TARAFIMI SEÇTİM

Cumhurbaşkanı seçilirken milletime verdiğim sözlerim vardı. Ben tarafsız bir Cumhurbaşkanı olmayacağım demiştim. Ben tarafımı seçtim. Ben daima milletimin tarafında olacağım.

Serumu yanlış takılan kızımızın kolu kesilmişti. O zamanın SSK Genel müdürü malum. Şuan da muhalefetin başında. O zamanlar hastanelerin durumu ortadaydı. Doktor yoktu. Biz bu yola çıkarken. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet diye yola çıktık.

Değerli kardeşlerim sağlıkta büyük adımlar attık atmaya da devam ediyoruz. Koşarak daha ileri bir Türkiye'yi inşaat etmeye çalışıyoruz. Yunanistan'ın şehirleri arasında fark var. Ama Tekirdağ Çanakkale Edirne arasında hiç bir fark yok. Biz yaptık.

ASGARİ ÜCRETTE AÇIK ARTTIRMA BAŞLADI

Asgari ücret üzerinde açık arttırma başlatıldı. Herhalde oyları asgari ücret 5 bin diyen alacak. Siyaset doğruluk demektir. Asgari ücrette açık arttırma başlatıldı.

Asgari ücretin getirisi götürüsü var. Asgari ücret devletin bir koruma çerçeve anlaşmasıdır. Sadece kötüleme ve istismar üzerinden bir seçim kampanyası yürütülüyor. Herkes bir fiyat belirliyor.

Kandil'den talimat almışlar. Havalimanına karşılamaya geleceklerdi, gelmediler.

Ayrıntılar Gelecek...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum