Sapıklık Kol Geziyor

Sapıklık Kol Geziyor
Vahdet’in 11 Nisan’da duyurduğu cinsî sapkınlardan oluşan Boston Eşcinsel Erkek Korosu’nun İstanbul konseri, yoğun tepkilere rağmen iptal edilmiyor.

Vestel’in de sahibi olan Zorlu Holding’in İstanbul’daki Zorlu Center’ında mübarek Ramazan’ın 10’uncu günü olan 28 Haziran’da sahne alacak olan rezil koronun etkinliğinin iptal edilmesi isteniyor.

Tamamı cinsî sapıklardan oluşan Boston Eşcinsel Erkek Korosu’nun provokatif konseri, bütün tepkilere rağmen iptal edilmiyor. İlk kez Müslüman bir ülkede konser verecek olan koro için sosyal medyada protesto eylemleri düzenleniyor, Zorlu Holding’in ürünlerine boykot çağrıları yapılıyor.

SAPIKLARIN DERNEĞİ KAOS GL’DEN DESTEK

Vestel’le Türkiye’de neredeyse girilmedik hane bırakmayan Zorlu Grubu, İstanbul’daki Zorlu Center’da ise sapıkların kurduğu Boston Eşcinsel Erkek Korosu’nu ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye’deki sapkınların derneği Kaos GL’den yapılan açıklamada, ABD toplumundaki ayrımcı anlayışlara tepki olarak kurulan Boston Eşcinsel Korosu’nun Türkiye deneyiminin ilgi göreceği belirtildi.  ABD’deki en büyük eşcinsel korolarından biri olan Boston Eşcinsel Korosu, sık sık dünya çapında turnelere çıkıyor. İstanbul gösterimi de yeni bir turne kapsamında gerçekleşecek. Açıklamada, Koro Müdürü Craig Coogan’ın değerlendirmelerine de yer verildi. Coogan, İstanbul turnesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “İstanbul’da gerçekleşecek performansımız için çok heyecanlıyız. Türkiye kültürü ve yemeklerini daha fazla öğreneceğimiz, köfte ve börek yiyeceğimiz zamanı iple çekiyoruz.”

untitled-2-009.jpg

İLK KEZ MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE OLMASI ÖNEMLİ

Koronun müzik direktörü Reuben Reynolds da, Müslüman bir ülkede ilk kez konser verecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Bu hem Türkiye’ye hem de Müslüman bir ülkeye yaptığımız ilk tur olacak. Bu tura çok önem veriyoruz, çünkü biz burada Ortadoğu’da olanlardan çok uzaktayız. Dünyayı tanımanın ve olan biteni öğrenmenin aramızdaki bariyerleri ortadan kaldıracağını düşünüyoruz” dedi.

Zorlu’nun ürünlerine boykot çağrısı

Zorlu Center’daki rezil etkinlik için sosyal medyada pekçok protesto kampanyası başlatıldı. Twitter ve Facebook’ta pekçok hesapta, iğrenç konserin, mübarek Ramazan ayında yapılacak olmasının iğrençliği daha da arttırdığı vurgulanıyor. Zorlu Center yönetiminin etkinliği iptal etmesi istenirken, başta Vestel olmak üzere Zorlu Holding’i ürünlerine boykot çağrısı yapılıyor.

untitled-3-006.jpg

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum