Real Madrid'e Evlat Kurşunu!

Real Madrid'e Evlat Kurşunu!
Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Real Madrid, Juventus deplasmanında rakibine 2-1 diz çöktü.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus, sahasında son şampiyon Real Madrid'i ağırladı. Turun ağır favorisi görülen Real Madrid'i kendi sahasında 2-1 yenen Juventus, Berlin'deki oynanacak final için bir adım öne geçti.

İtalya Serie A'da şampiyonluğunu resmen ilan eden Juve, Real Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Alvaro Morata'nın 9. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti.

Carlo Ancelotti'nin ekibi bu gole 27. dakikada Cristiano Ronaldo'nun kafa golüyle cevap verdi. Ronaldo bu golle ayrıca Devler Ligi'ndeki gol sayısını 76'ya çıkardı ve 75 gollü Messi'yi geride bıraktı.

Eflatun Beyazlılar'ın ilk yarıda James Rodriguez'in kafa vuruşunda bir topu da direkten döndü.

Sakatlığı nedeniyle Paul Pogba gibi bir yıldızından yoksun olan Juventus, 56'da Arjantinli yıldızı Carlos Tevez'in penaltıdan attığı golle maçta bir kez daha öne geçti. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Carvaljal'ın müdahalesiyle yerde kalan Tevez, kazanılan penaltıda topun başına geçti ve Casillas'ı avlayarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Fernando Llorente ile 90. dakikada çok net bir pozisyondan faydalanamayan ev sahibi ekip, sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.