Bahçeli İlk Mitingini Çankırı'da Yaptı

Bahçeli İlk Mitingini Çankırı'da Yaptı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Çankırı mitinginde konuştu. Bahçeli Çankırı’da 2015 genel seçimleri için ilk mitingini yapmış oldu.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

İşsizlik Çankırı'yı canından bezdirmiştir. Memurumuz durgundur, işçimiz yorgundur. Sizler helal paranızın peşindeyken iktidar harama bakmıştır. Sizler aç iken, iktidar bolluk içindedir. AK Parti ayakkabı kutularını sizden çaldıklarıyla doldurmuştur. Soyguncular 13 yıldır keyif ve konfor içindedir. Allah'la kandırdılar, korkmadılar.

Eğer paralel devlet varsa bunun sorumlusu AK Parti'dir. Eğer paralel örgüt devlete yerleşmişse bunun sorumlusu AK Parti'dir. Erdoğan ve doğuştan talihli oğlunun telefon konuşmaları duyulmasaydı, paralel ortaya çıkmayacaktı. Nitekim AK Parti tarihin en büyük yolsuzluk suçunu işlemiştir. Çalınan sizlerin gelecek ümididir. Rüşvet ve yolsuzluğa kulakları tıkayalım mı;? Erdoğan ve yandaşlarının Türkiye'yii soymasına göz yumalım mı?

"VATANDAŞIM GEL BU HARAM KERVANINA KATILMA"

AK Parti'ye oy veren vatandaşım, gel bu haram kervanına katılma. CHP ve diğer partilere oy vermiş kardeşlerim gel bu kez Türkiye'nin yanında dur. Kararsızım diyen vatan evladı gel birlikte olalım.Hırsıza karşı bizimle yürü Çankırı. Yoksulluğa, yolsuzluğa, yolsuzluk ve yasaklara karşı bizimle yürü Çankırı. Teröre tavize, onursuzluğa karşı bizimle yürü Çankırı. Ne mutlu sizlere ki Çankırı kiminle yürüyeceğini belirlemiştir.

"ERDOĞAN'IN AKIL VE VİCDAN SEVİYESİ TÜKENMİŞTİR"

Geleceğimiz kundaklanmaktadır. Kardeşliğimiz kurcalanmakta, varlığımız unutulmaktadır. Kimliğimiz kırpılmaktadır, dirliğimiz kırpılmaktadır. Umutlarımız ve önümüz kapatılmaktadır. Erdoğan, başkanlık sistemini kabullendirmek için var gücü ile uğraşmaktadır. Bu şahsiyetin akıl ve vicdan seviyesi tükenmiştir. Erdoğan alanen Türkiye'nin karşısına geçmiştir. Yürürlükteki sistemi kaldırmak için yalandan yalana koşmaktadır. Erdoğan, Cumhurbaşkanı olmasına rağmen AK Parti'nin eşbaşkanı gibi davranıyor, muhalefe çatıyor ve başkanlık propagandası yapıyor. Erdoğan tarafsızlığını kaybetmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum