Aktay En Tehlikeli Yapıyı Açıkladı

Aktay En Tehlikeli Yapıyı Açıkladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt milletvekili adayı Yasin Aktay paralel yapının tehlikesine dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt milletvekili adayı Yasin Aktay, "Mücadele ettiğimiz Paralel Yapı belki şu ana kadar mücadele ettiğimiz en tehlikeli yapılardan bir tanesidir. Çünkü bunları diğerlerinden ayıran faktör, bizden görünüp, bizi içimizden vurmaya çalışmaları" dedi.

"ÇÖZÜM SÜRECİ SADECE KÜRTLERLE YAPILMADI"

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Tillo ilçesindeki bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Aktay, yeni Türkiye'nin herkesin bir arada kardeşçe yaşadığı bir ülkenin temeli olduğunu söyledi.

Aktay, bu temelin en önemli taşının Çözüm Süreci'nin başarıya ulaşması olduğunu belirterek, "Çözüm Süreci sadece Kürtlerle değil, Türkiye'deki tüm kesimlerle yapıldı. Bu ülkede Kürtler kadar mütedeyyin insanlarda zarar gördü. İnsanların etnik kökenine veya siyasi görüşüne bakılmaksızın zulüm edildi. Biz herkesin eşit şartlarda huzur havasını teneffüs ettiği bir ortam sağladık" ifadesini kullandı.

Kürtlerin huzurlu ortama ihtiyacı olduğunu bildiren Aktay, şöyle devam etti:

"Kürtler üzerinde bir baskı politikası izleyenler, baskı altında tutmaya çalışanlar artık kaybetmeye mahkumdur. Çünkü Kürtler artık kimin icraat yaptığını biliyor. Bugün AK Parti hükümeti sadece Kürtlere değil, Türkiye'deki tüm kesimleri haklarına kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyor. Bugün Türkiye'de herkes her yerde istediği dili, istediği gibi konuşabiliyor. Kimse sen niye Kürtçe veya Arapça konuşuyorsun diye cezalandıramaz."

"KİM OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI"

Aktay, AK Parti'nin Türkiye'de ulaştığı başarının sırrının derin güçler ve şer odaklarıyla yaptığı mücadele olduğunu dile getirdi.

Bu kesimlerin Türkiye'de hep kan akması için çaba gösterdiğini savunan Aktay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz bunların oyunlarını bozduk, halkın istediklerini ve halkın taleplerini dikkate aldık. Böylece halkın talepleri doğrultusunda bir başarıya ulaştık. Bugün mücadele ettiğimiz Paralel Yapı, belki şu ana kadar mücadele ettiğimiz en tehlikeli yapılardan bir tanesidir. Çünkü bunları diğerlerinden ayıran faktör, bizden görünüp bizi içimizden vurmaya çalışmaları. Oysa halk bunlara da pirim vermedi ve onlara verdiği desteği geri çekince ne oldukları ve kim oldukları ortaya çıktı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum