Gökçek, Dinozorlara Bu Kadar Para Verdi

Gökçek, Dinozorlara Bu Kadar Para Verdi
Ankara Büyükşehir Belediyesi dinozor maketleri için 8 milyon 664 bin 992 lira ödediği iddia edildi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından önce robot maketleri daha sonra da yerlerine dinozor maketleri yerleştirilmişti. Proje için yapılan harcama dikkat çekiyor. İddiaya göre, belediye 8 milyon 664 bin 992 lira ödedi.

Yeniyon.com internet sitesine dayandırdığı haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark projesi için satın alınan dinozor maketleri için 8 milyon 664 bin 992 lira ödendiği ortaya çıktı.

Geçen günlerde AOÇ kavşağına yerleştirilen ve tepkilere neden olan robot heykelinin kaldırılarak yerine yerleştirilen dev dinozor maketinin de içinde olduğu dinozorlara yapılan iki ihale sonucunda 9 milyon liraya yakın para ödendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile Ankapark'a alınacak maketler ve dinozor malzemeleri için 7 milyon 485 bin 349 lira, dinozor iskeletleri ve fosilleri için de 1 milyon 179 bin 643 lira ödeme ile dinozorları satın aldı.

Siteden yayımladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile Ankapark'a alınacak dinozor ve kamuflaj malzemeleri ile dinozor iskeletleri ve fosilleri DEHA Altyapı AŞ isimli firmaya verildi. İhaleyi kazanan firma dinozor ve kamuflaj malzemeleri için 7 milyon 485 bin 349 lira, dinozor iskeletleri ve fosilleri için de 1 milyon 179 bin 643 lira ödeme ile dinozorları temin etti. Dinozor maketleri için ödenen toplam tutar 8 milyon 664 bin 992 lira. Firma, söz konusu ihale bilgilerini kendi internet sitesinde de yayımladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum