Erdoğan’a Büyük İhanet

Erdoğan’a Büyük İhanet
Muhafazakar bir STK’nın genel başkanlığını yapmış bir isim Cumhurbaşkanı’na şok bir benzetmede bulundu; bunu PKK gazetesi yazdı; muhafazakar bir medya patronu da bastı. İşte o ihanetin şeytan üçgeni:

“Muhafazakar” bir medya patronunun matbaasında basılan PKK gazetesi Özgür Gündem, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Muaviye soyundan” diye yazdı.

MAZLUMDER ESKİ BAŞKANI SÖYLEDİ

PKK gazetesindeki bu sözler bir dönem Mazlumder başkanlığını yapan bir isme ait.

PKK GAZETESİ YAZDI

PKK gazetesi “Erdoğan Muaviye soyundan” başlığıyla aktardığı sözde haberde, bir dönem Mazlumder’in başkanlığını yapmış bir isim olan HDP’nin Eşbaşkan Yardımcısı Ayhan Bilgen, İslam tarihindeki ilk kanlı savaşın Muaviye’nin Kuran’ı kanlı kılıçlara geçirmesiyle başladığını vurgulayarak, Erdoğan’ı aynı yöntemi kullanmaklya suçladı.

Bilgen “Bu Kuran’a ve inançlara saygısızlık” ifadelerini kullandı.

muaviye.jpg

MUHAFAZAKAR MEDYA PATRONU BASTI

PKK gazetesinin kendi matbaası bulunmuyor. Bu sözde gazetenin künyesinde bir matbaa ismi yer alıyor ve bu matbaa bir “muhafazakar” medya patronuna ait. Anlayacağınız PKK gazetesini “muhafazakar” bir medya patronu basıyor.

Yine paralel tetikçisi Taraf ile hergün dindarlara söven Birgün’ün künyesinde de aynı matbaa yer alıyor.

Yani bu üç gazete de aynı matbaada basılıyor.

MATBAA “MUHAFAZAKAR” BİR GAZETENİN

Bir “muhafazakar gazete”nin künyesinde de aynı matbaanın adının yazıyor olması, matbaaları olmayan Birgün, Taraf ve Özgür Gündem’in bu “muhafazakar gazete”nin matbaasında basıldığını ortaya koyuyor.  

Hükümet'i destekleyen, muhafazakar bir yayın politikasına sahip bu gazetenin; hergün dindarlara ve Hükümete adeta söven, Ermenici, terör ve PKK yayın organları ile paralel tetikçisi gazeteyi basıyor olmasına; bunlar üzerinden para kazanıyor olmasına diyecek söz bulunamıyor.

Bu “muhafazakar gazete”nin, terör destekçisi, paralel tetikçisi, Ermeni destekçisi yayın organları ile gizli bir bağı olup olmadığı merak ediliyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum