'Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim'

'Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim'
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren hakkında açıklama yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, oluşturdukları ‘Milli İttifak’ seçim kampanyası ve aday tanıtımı için Edirne’ye geldi. Toplantının yapılacağı Sanayi Düğün Salonu’na geçen iki lider, partililer tarafından davul ve zurnayla karşılandı. SP ve BBP liderleri partilileri selamladıktan sonra Edirne milletvekili adaylarını tanıttı.

''RAHMET DİLEYEBİLECEĞİMİZ İŞLER YAPMADI''

BBP lideri Mustafa Destici, hayatını kaybeden 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in rahmetle anacak işler yapmadığı için "Allah rahmet eylesin" diyemeyeceğini belirterek, ''Öncelikli hedefimiz milli ittifakımızı güçlü bir grupla meclise sokup, daha sonra da milli iktidarı gerçekleştirerek milletimizin tüm problemlerine çözüm üretmektedir. Dün Kenan Evren vefat etti. Allah rahmet eylesin diyemeyeceğim. Allah ameliyle muamele etsin. Çünkü bizim gördüğümüz kadarıyla yüce Allah’tan rahmet dileyebileceğimiz işler yapmadı.

Maalesef o darbede milyonlarca insan fişlendi. Yüzbinlerce insan gözaltına alındı, tutuklandı. Yüzlerce insan cezaevinde işkencelerle hayatını kaybetti. Onlarca insan haksız yere idam edildi. Milyonlarca insanın geleceği karatıldı. Ben İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciydim, okulumuzdaki kız öğrencilerimizin bacılarımızın ağlayarak başörtülerini çıkarmak zorunda kaldıklarını, bir kısmının da okulu terk ettiğini gördüm. O yüzden Allah rahmet eylesin demeyeceğim. Hak ettiğini orada bulsun diyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum