Kılıçdaroğlu canlı yayından kaçtı

Kılıçdaroğlu canlı yayından kaçtı
Ülke TV'de Almanya'daki ilginç ziyaret ve bağlantıları gündeme gelen CHP'li Kılıçdaroğlu ve Şinasi Öktem canlı yayına katılmaktan vazgeçtiler.

ALIN SİZE KILIÇDAROĞLU (VİDEO)

Ülke TV'de gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu 'Sıradışı' programında, hakkında şok iddialar gündeme gelen CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu cevap hakkını kullanmak istediğini söyledi.

Önceki akşam Araştırmacı Gazeteci Talip Doğan Karlıbel'in, Almanya'daki ilginç bağlantılarını ileri sürdüğü Kılıçdaroğlu dün Ülke TV'yi arayarak Karlıbel'e cevap vereceğini söyledi.

Karlıbel, canlı yayında Almanya'da Deniz Feneri e.V davasını izlemek için Almanya'ya giden CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li Ali Kılıç'ın burada beraberlerindeki 2 kişi ile genelev tarzı bir sauna kulübe gittiğini, buradan çıkışta yapılan polis kontrolünde Kılıçdaroğlıu ve Kılıç'ın yanındaki kişilerin uyuşturucu kaçakçısı ve PKK'lı olduğunun ortaya çıktığını ileri sürmüş ve bunu belgeleri ile ispatlayabileceğini söylemişti.

Programın hemen başında Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nun öğle saatlerinde kendisini arayarak cevap hakkını kullanmak istediğini söyleyerek programa davet etti.

Program sonu itibariyle Kılıçdaroğlu'na ulaşılamadı ve 'Acaba Kılıçdaroğlu'nun iddialar için söyleyecek birşeyi yok mu?' sorusu akıllara geldi.

Ayrıca programda yine ismi geçen CHP İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem de canlı yayına çıkacağını belirtmesine rağmen ona da uzun bir uğraştan sonra ulaşıldı ancak Öktem 'Bulunduğum yer de televizyon yok' diyerek programa katılmayı istemedi. (haber 7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.