Fenerbahçe'ye Chelsea Şoku

Fenerbahçe'ye Chelsea Şoku
Fenerbahçe'nin transferdeki gözdesi Kenedy'ye İngiliz devi Chelsea de talip oldu.

Sarı-lacivertli scout ekibinin, Uruguay’da düzenlenen Güney Amerika U-20 Şampiyonası’nda izleyerek beğendiği Kenedyiçin Chelsea de devreye girdi. Mourinho’nun çalıştırdığı Londra kulübünün yetenekli golcünün bonservisine karşılık Fluminense’ye 10 milyon euro önerdiği belirlendi.

Fenerbahçe Yönetimi gelecek sezon için transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Güney Amerika’ya çıkarma yapan scout ekibinin çalışmalarıyla birlikte genç oyunculara ağırlık veren sarı-lacivertliler, Brezilya’nın Fluminense takımında forma giyen 19 yaşındaki golcü oyuncu Kenedy’yi transfer listesinin ilk sırasına almıştı. Brezilya U-20 Milli Takımı ile Uruguay’da düzenlenen Güney Amerika U-20 Şampiyonası’nda dikkatleri çeken Kenedy için başlatılan çalışmalara son dönemde hız verildi.

Sarı-lacivertli yöneticiler, Brezilya futbolunun gelecekteki yıldızları arasında gösterilen golcü futbolcunun işini bitirmeye çalışırken, İngiliz devi Chelsea’nin de Kenedy’yi takibe aldığı ortaya çıktı. Londra ekibinin, Güney Amerika’daki U-20 Dünya Şampiyonası’nda iyi bir performans sergileyen genç forveti transfer listesine alması, Fenerbahçe’nin tüm planlarını bozdu.

Jose Mourinho’nun çalıştırdığı İngiliz ekibinin, Kenedy için Fluminense kulübüne 10 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ileri sürüldü. Avrupa’nın önde gelen bazı kulüplerinin de golcü futbolcu için Fluminense’nin kapısını çaldıkları aktarıldı. Fenerbahçe’nin bu sürpriz gelişme nedeniyle Kenedy konusunda şimdilik frene bastığı vurgulandı.

19 yaşındaki Kenedy, Fluminense ile 36 maçta 5 kez ağları sarstı. Fenerbahçe’nin transferde rotasını Güney Amerikalı genç yeteneklere çevirmesi, 18 Şubat’ta Milliyet’in manşetinde yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.