Ak Parti'ye Oy Vermeyen Kafir İlan Edildi!

Ak Parti'ye Oy Vermeyen Kafir İlan Edildi!
Daha önce Kadir Mısıroğlu AK Parti'ye oy vermeyin imansız ilan etmişti. Şimdi de Ahsen TV'de bir röportajda AK Parti'ye oy vermeyenler alenen kafir ilan edildi.

Youtube'ta yayınlanan videoda Ahsen TV adlı bir kanalın yaptığı röportajda AK Parti'ye oy vermeyenler resmen kafir ilan edildi.

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin bir seçim değil iman yoklaması olduğunu iddia eden kişi, konuşmasının devamında AK Parti'ye oy vermeyenlerin kafir olduğunu iddia etti.

Bu seçimlerin müslümanlarla kafirlerin seçim olduğunu söyleyen kişiye sunucu "sert çok sert konuştun" deyince orada bulunanlar "öyle de olmaz" diye tepki gösterdi.

Kendisine oy vermeyenin kafir olduğu iddia edilen AK Parti 13 yıllık iktidarında neler yaptı?
 
İşte gerçekler: 
Haçlı ittifakı olduğu ayan beyan belli olan Avrupa Birliği'nden sorumlu bakanlık bu iktidar döneminde kuruldu. 13 yıl boyunca Avrupa Birliği müzakere ve projeleri hayata geçirildi.

Dinler arası diyalog çerçevesinde dinler bahçesi adı altında ifsad faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Kuran ayetleriyle dalga geçen Bakara-Makaracı (!) bakan ihya edildi. Gelen onca tepkiye rağmen partiden ihraç dahi edilme gereği duyulmadı.

Zina Avrupa Birliği kriterleri gereği Türk Ceza Kanunu'nda suç olmaktan çıkartıldı.

Ecdadımıza manevi değerlerimize binlerce hakaretin yer aldığı diziler filmler hakkında hiç bir işlem yapılmadı. TV ekranları zehir saçmaya devam etti.

Gençlerimiz bonzai denen illetin pençesinde ölüme terkedildi.

Allah'ın haram kıldığı kumarın modern hali olan Şans oyunları vatandaşın umut kapısı haline getirildi. Malesef insanımız kumardan medet umar hale getirildi.

Üstüste açılan bankalar yüzünden Faize bulaşmayan neredeyse kimse kalmadı.

İlk kez bir Türkiye Başbakanı, 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirecek olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı oldu.

İlk kez bir Başbakan Müslüman topraklarını işgal eden Hristiyan ABD askerlerinin sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.

İlk kez bir Başbakan Yahudi think tank kuruluşundan “üstün cesaret ödülü” aldı.

İlk kez bir  Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı (Şimon Peres) TBMM’de binlerce kişinin katledilmesini emrettiği diliyle konuştu.

İlk kez domuz kesimlik hayvanlar sınıfına alındı ve teşvik kredisi verildi.

'Milli Görüş terör örgütü'dür zırvalarını sayıklayan Avrupa aşığı siyasi, AK Parti'nin seçilmesi yüksek ihtimal olan yerden İzmir adayı oldu ve milletin meclisine girmek için gün sayıyor.

Bunca gerçek ortada duruyorken bu kadar cahilce ifadeler kullanan AK Parti'lilere anca şunu söyleyebiliriz: El- insaf- El İnsaf- El-İnsaf

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum