Kilise ve Sinagog Kapatıldı

Kilise ve Sinagog Kapatıldı
İnegöl'de 'Mobiliyum' adlı mobilya AVM'de açılan kilise ve sinagog kapatıldı. AVM'nin kurucu başkanı Haluk Özbek, yabancı ibadethane uygulamasını durdurma kararı aldıklarını bildirdi.

Vahdet'in haberleri üzerine Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'Mobiliyum' adlı mobilya AVM'de açılan kilise ve sinagog kapatıldı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mobiliyum AVM Kurucu Başkanı Haluk Özbek, yabancı ibadethane uygulamasını durdurma kararı aldıklarını bildirdi.  

DEMOKRAT ÇEVREDEN DESTEK GELMEMİŞ! 

İpek, Mobiliyum projesinde mescit olmasının yanı sıra yabancı ibadethanelerin de yer alması sebebiyle hiç hak etmedikleri çirkin ve anlamsız saldırılara maruz kaldıklarını savunarak, "Günümüz demokratik çevrelerinden de bu konuda yeterli destek göremediğimiz için Mobiliyum AVM Yönetimi olarak, yabancı ibadethanelerle ilgili kararımızı şuan için uygulamada durdurma kararı aldık" ifadelerini kullandı. 'Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si' olarak nitelendirilen Mobiliyum'a yapılan kilise ve sinagog, gereksiz ve maksatlı bulunmuştu. AVM yönetiminin attığı adım, mütedeyyin kesimin tepkisini çekmişti.

untitled-1-122.jpg

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum