Doğan Medya Şeytanın Bacağını Kırdı

Doğan Medya Şeytanın Bacağını Kırdı
Seçim sürecinin başından beri Milli İttifak partilerine adeta kapılarının kapatan ve tüm enerjisini HDP’yi barajın üstüne taşımaya harcayan Hürriyet’te, Milli İttifak’a dair satılar görmek şaşırtıcı oldu.

Ancak Doğan Medya’nın hala aynı medya olduğunu da aşağıdaki köşe yazısından aldığımız kısmı görünce anlayacaksınız. 

Ahmet Hakan’ın köşe yazısında partilerin seçim şarkıları değerlendirilirken Milli İttifak’ın seçim şarkıları da haber yapılmıştı hepsi bu kadar!


Partiler ve müzikleri

-AK PARTİ: "Kiziroğlu" türküsüne bayıldığım için bu konuda taraflıyım, ben "Kiziroğlu Ahmet Hoca" türküsünü beğeniyorum. Uğur Işılak'ın "Söyle var mısın?" şarkısı fena değil. Ama bir "Dombıra" değil. Onun üstüne çıkamamış. "Bize Her Yer Türkiye" şarkısına ise 10 puan veriyorum.

*

-HDP: Bir adet Kürtçe "Demirtaş" şarkısı dinledim. Muhteşemdi. Her yerde kullanıyorlar mı? Bilmiyorum. Daha yaygın olan iki seçim şarkısı var, biri Kardeş Türküler'in yarı Türkçe, yarı Kürtçe "HDP'ye he de" şarkısı... Diğeri ise daha şehirli "Bizler HDP" adlı şarkı... İkisi de süper.

*

-SAADET PARTİSİ (MİLLİ İTTİFAK): Milli Görüş çizgisi, çok iyi seçim şarkısı yapar. "Refah'ın Vakti Geldi" diye bir şarkı vardır ki... Henüz bu seçim şarkısını aşacak bir şarkı çıkmadı. Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin "Gel Gel Saadet'e Gel" adlı şarkısını dinledim. Pek beğendim... "Pınarbaşı burma burma" türküsünden uyarlanan bu seçim şarkısının hem ritmi hem de sözleri mükemmel. İçinde hem "mücahitler" geçiyor, hem de "alperenler".

*

-MHP: "Ankara'nın Bağları"nı uyarlamışlar... Acayip güzel olmuş... "Devlet Baba, Devlet Baba/İhtiyacımız var sana" bölümü güldürüyor. Mustafa Yıldızdoğan gerçekten iyi bir müzisyen. Ahmet Kaya'nın sağ versiyonu gibi... Onun "Başaracağız" şarkısını pek beğendim. "Bizimle Yürü Türkiye" ise coşku dolu bir marş. Onu da beğendim.

*

-CHP: "Yaşanacak bir Türkiye" adlı şarkıyı dinledim... Aşina olduğumuz, hareketli bir ritim... Sözleri de fena değil... Ama insan, CHP'den daha ses getirici bir şarkı bekliyor. CHP örgütleri de benim gibi düşünüyor olmalı ki, daha önce Onur Akın'ın yaptığı şarkılara abanıyorlar. Genellikle sağımdan solumdan geçen CHP otobüslerinden o şarkıları duyuyorum.”

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum