Ahmet Hakan Üçüne De Ayar Verdi!

Ahmet Hakan Üçüne De Ayar Verdi!
Besteci Muzaffer Özpınar’ın cenaze törenine katıldığı kıyafetlerle tepki alan Bülent Ersoy’a bir gönderme de Ahmet Hakan’dan geldi.

Doğan Medya’da önce Ertuğrul Özkök “Doğudaki cenaze görüntülerini beğenmediğini” iddia ederek cenazesinin kiliseden kaldırılmasını istemiş. Sonrasında Bülent Ersoy bu görüntülerle cenazeye gidince yine Doğan Medya’dan Cengiz Semercioğlu, doğu (İslam demek istemiyorlar ki tepki çekmesinler) kültüründeki cenazelere insanların özensiz kıyafetlerle katıldığını anlatarak Ersoy’a övgüler yağdırmıştı. Semercioğlu bununla da kalmamış Ersoy’un gözlüğü ve kıyafetlerinin markasına kadar yazmıştı. Ersoy ise Semercioğlu ile aynı paralelde konuşarak cenaze kıyafetlerine özen gösterilmeli demişti.

Sonradan Ersoy’un cenaze evine giderken arabadan inmeden yolda yemek siparişi verdiği ancak burada da cüzdanında taşıdığı bir tomar paranın kameralara yakalandığı ortaya çıkmıştı.

b1-005.jpg

b2-002.jpg

Ahmet Hakan Ersoy’un cenaze kıyafetini ti’ye alarak bir bakıma Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’na da ayar vermiş oldu. Hakan yazısının “Bülent Ersoy’un kıyafetine dair yedi şey” başlıklı kısmında:

“-BİR: Tasarımını sanayi sitesi esnafına yaptırmış olabilir. Kaynak gözlüklerinden esinlenerek...

*

-İKİ: Gözlüğü siyah kıyafetiyle tamamlayarak cenazeye uygun düşecek "ölüm meleği" temasına gönderme yapmış olabilir.

*

-ÜÇ: Sanki gözlüğü o takmamış da gözlük onu takmış gibidir... Neredeyse... Yani... Kısmen...

*

-DÖRT: Gözlük ve kıyafete bütünlüklü olarak bakıldığında... Gözler ister istemez bir uçma iddiasında süpürge aramaktadır.

*

-BEŞ: Herkese ama herkese "Komutan Logar! Bir cisim yaklaşıyor efendim" dedirtmeyi başarmıştır.

*

-ALTI: Bundan sonra cenazelerde takılacak hiçbir kara gözlük, bu gözlüğü geçemeyecektir. Bu açıdan bu bir "cenaze gözlüğü devrimi"dir. 

*

-YEDİ: Bülent Ersoy'u bu haliyle görünce tutturulması muhtemel türkü şudur: "Ölürsem kabrime gelme istemem."diyen Hakan’ın eleştirilerine ne cevap geleceği şimdilik bilinmiyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum