Gezici Gonca’da Çark Etti

Gezici Gonca’da Çark Etti
Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı ile karavanda öpüşürken yakalandığı için kovulduğu iddia edilen, sonrasında ise bir röportajında “Bir Türkle evlenmem” diyerek büyük tepki alan Gonca Vuslateri’de sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia etti.

Yanında AmerikalıpartneriSheldon Miller ile Cihangir’deki bir kafeye giden oyuncunun aşırı neşeli hali dikkat çekti.  “Bir Türk’le evlenmem” açıklamasıyla ilgili soru üzerine Gonca Vuslaterişöyle dedi: “Ben ‘Küçük yaştaki kızlarla evlenen bu zihniyetteki Türk erkekleriyle evlenmem’ dedim. Sözüm çarpıtıldı.”

Aslında Gonca Vuslateri doğru söylüyor. Malum bizler pek Türkçe bilmediğimiz için şu sözleri anlamamız beklenmesin!

gonca.gif

“Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor. (Anlaşılan karavanda bir başkası ile yaşadığı yakınlığı kastediyor.)

Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk’ten çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der.”

Habervaktim’in konu ile ilgili haberi için TIKLAYINIZ

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.