Şöhret, Sanatçılık, Oyunculuk Güzellik Kapıkuleye Kadar!

Şöhret, Sanatçılık, Oyunculuk Güzellik Kapıkuleye Kadar!
Yerli şöhretlerin “Cannes film festivaline katıldık, kırmızı halıda yürüdük” mavraları, komedi filmlerini aratmıyor?

Magazin basınının pohpohladığı ünlülerimizin ünlerinin asıl durumu Cannes film festivalinde ortaya çıktı. Festivale sponsor desteği ile katılan yerli ünlülerimiz çekilen pozların aslında foyalarını ortaya çıkaracağını bilmeden fotoğrafları çekilmişlerdi ama ortaya çıkan komedi “Nereye bakıyor bu adamlar” filmine benzedi.

Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Azra Akın, fotoğrafları delil olarak sunsa da fotoğraflara bakan herkes, muhabirlerin bizim oyunculara dönüp te bakmadığını fark edince akıllara aynı soru geldi : ”Nereye bakıyor bu adamlar”.

İşte Cannes’da çekilen o kareler. Bakın bakalım bizim yerli şöhretler poz verirken kameralar nereye bakıyor?

r1-045.jpg

Fahriye Evcen’e bakan kaç muhabir var?

r2-041.jpg

Göz ucuyla bile Cansu Dere’ye bakan bir muhabir var mı?

Azra Akın mı?

Onun da karnesi berbat!

r3-020.jpg

Üstelik te Azra Akın ve diğerleri, festivalin sponsorları arasında yer alan, ülkemizde de bilindik şampuan markasının davetiyle oraya giden isimler. Nereden buldularsa Azra Akın’a birde“Türkiye güzellik elçisi”unvanı vermişler. Şaka gibi!

Azra Akın kendini rolüne öylesine kaptırmış ki “Kırmızı halıda yer alarak ülkemi temsil etmek benim için çok anlamlıydı. Tüm dünyaya Türk kadınlarının zarafetini ve özgüvenini gösterdiğimi düşünüyorum”demeyi de ihmal etmemiş. Fotoğrafa bakanların,eğer “zarafet” ve “özgüven” ne demek bilmiyorlarsa bunlardan birinin sırt diğerinin basen olduğunu düşünmemeleri garanti edecek bir şey var mı?

Gülüyoruz ama ağlanacak halimize! Ülkemizde ahlak bozuluyor, gençlik elden gidiyor. Bu işin baş müsebbiblerinden birisi de uyduruk diziler ve sözde şöhretlerimiz. Oysa şu manzaraya bakın! Yabancı basının ilaç niyetine tek kare fotoğrafını çekmediği, dönüp te yüzüne bakmaya tenezzül etmediği insanlar, ülkemizde “sultan” muamelesi görüyorlar!

Hülya Avşar mı?

Onun da hükmü Kapıkuleye kadar!

İşte bir mücevher markasının sponsorluğunda2013 senesinde katıldığı Cannes’da çekilen o muhteşem kare. Bakın Avşar’a bakan kaç muhabir var!

r4-009.jpg

Yanılmadınız!

Kafasını çevirip bakmaya tenezzül eden bile yok!

İşin tuhafı medya da bu işe çanak tutuyor. İşte 2013 yılındaki festivale dair kareler.

Kahramanımız gene Cansu Dere;

Allah için dönüp te bakan yok;

r5-005.jpg

Yerli gazetelerde ise onun ve Saadet Işıl Aksoy’un fotoğrafı bakın nasıl veriliyor;

r6-003.jpg

İşte Milliyet ve Cannes film festivalinde Cansu Dere fotoğrafı. Arkada ki muhabirlerin neden karartılarak çıkarıldığını hala anlamadınız mı?

r7-002.jpg

Basın mensupları bizimkilerden başka her tarafa baktığı için (bakar gibi görünen de deklanşöre basmaya tenezzül etmiyor) medyamız bunu kamufle ediyor!

Habervaktim olarak bizde üzerimize düşeni yapalım ve soralım: “Bu isimler sanatçı, oyuncu kimliği ile orada değillerse hangi vasıfla oradalar. Dahası ülkemizde bile hangi vasıflarıyla sanatçıyız diyorlar.”

Şimdi gelin biraz o pozlara bakalım ve düşünelim; bu ünlülerin yer aldığı sabun köpüğü dizilerle ülkemizin kültür yapısı şekilleniyor. Bu insanlar bu ülkede bir de ayrıcalıklı muamele görüyorlar. Yerine göre adalet bile onlara farklı çalışıyor. Peki, gerçekten bahsettikleri kadar saygıyı hak ediyorlar mı?

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum