CHP’liler Almanya’da polis katilleriyle görüşmüş!

CHP’liler Almanya’da polis katilleriyle görüşmüş!
Araştırmacı Yazar Talip Doğan Karlıbel, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Kılıç’la ilgili yeni şok iddialar ileri sürdü.

Daha önce, CHP’nin Alman Ebert Vakfı’ndan para aldığını açıklayan Araştırmacı Yazar Talip Doğan Karlıbel, önceki gün de CHP’nin Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile Parti Meclisi Üyesi Ali Kılıç hakkında şok suçlamalarda bulunmuştu. Karlıbel’in iddiasına göre, “CHP’li Kılıçdaroğlu ile Kılıç, Deniz Feneri e.V davasını takip etmek için gittikleri Almanya’da Mustafa Güler ve Nevzat Rıdvan adlı uyuşturucu kaçakçısı PKK’lılarla görüştü, birlikte genelev işlevi gören saunadan çıkarken polis kontrolüne takıldı!”

GÖRÜŞTÜKLERİ PKK’LILAR POLİS KATİLİ 
Karlıbel şimdi de, CHP’li Kılıçdaroğlu ile Kılıç’ın Almanya’da biraraya geldiğini iddia ettiği PKK’lı Mustafa Güler ile Nevzat Rıdvan’ın polis katili olduklarını ileri sürdü. Karlıbel’in iddialarına göre, 1979 ve 1980 yıllarında şehit edilen polis memurları Hilmi Kaya ile Osman Tekin’in katilleri bu iki PKK’lı. Polis memurları Kaya ile Tekin’in katilleri bulunamamıştı. Bu iki ismin katledilmesi kayıtlara “faili meçhul” olarak geçmişti. 

EMNİYET: KİMLİĞİ MEÇHUL KİŞİLER TARAFINDAN ŞEHİT EDİLDİ 
Faili bulunamayan şehit Başkomiser Hilmi Kaya’ya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü kayıtlarında şu bilgiler yer alıyor: “25.09.1935 GİRESUN GÖRELE doğumlu 14074 sicilli Başkomiser Hilmi KAYA 16.12.1979 tarihinde İSTANBUL'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli Emniyet Amirliği kadrosunda görevli iken, göreve gittiği sırada Okmeydanı'nda kimliği meçhul kişiler tarafından vurularak şehit olmuştur. Naaşı Giresun Görele Kuşçulu Köyü Mezarlığı’ndadır.”

OSMAN TEKİN’İN KATİLİ DE BULUNAMAMIŞTI 
İstanbul Emniyeti’nde, 1980 yılında şehit edilen polis memuru Osman Tekin’le ilgili de şu bilgi yer alıyor: “20.08.1949 ISPARTA KEÇİBORLU doğumlu 48478 sicilli Polis Memuru Osman TEKİN 14.04.1980 tarihinde İSTANBUL'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken, görev bitimi ikametgâhi olan Bakırköy ilçesi İskele Caddesi'nde bulunan ikametine özel otosu ile geldiğinde evinin önünde kimliği meçhul silahlı 4 şahsın saldırısına maruz kalmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur. Naaşı ISPARTA KEÇİBORLU YUKARI MAHALLE MEZARLIĞI'ndadır.”

KENAN ERSÖZLÜ-VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.