Bakan Yıldız Hediye Piyango Bileti İçin Ne Dedi?

Bakan Yıldız Hediye Piyango Bileti İçin Ne Dedi?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Söke ziyaretinde Milli Piyango bileti hediye etmek istediler. Teklif için bakın ne dedi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Ciddi bulmadığımız vaatlerin, yalnızca ülkemize, insanımızın zekasına saygı duymamakla kalmayıp aynı zamanda siyasetin saygınlığının azaltılması adına da büyük yanlış olduğuna inanıyoruz" dedi.

Yıldız, Söke Ticaret Odası'nı ziyaretinde, gittikleri yerlerde Bakanlığıyla ilgili talepleri dinleyip, bir kısmını daha Ankara'ya dönmeden karşıladıklarını belirtti.

Türkiye'de hiçbir probleme kayıtsız kalmadıklarını vurgulayan Yıldız, şunları söyledi:

"Ancak zamanlaması açısından, var olanı paylaşıyoruz. Bir kısım vaatler, yok olanı paylaşmaya dönük. O yüzden ciddi bulmadığımız vaatlerin, yalnızca ülkemize, insanımızın zekasına saygı duymamakla kalmayıp aynı zamanda siyasetin saygınlığının azaltılması adına da büyük yanlış olduğuna inanıyoruz."

Yıldız, istikrarın tesis edilmesinin, iktidar partisinin sorumluluğunda olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Ama siyasi istikrarın korunması, tüm parti, sivil toplum örgütleri, sanayici, tüccar, akademisyenler, sanat dünyasının, birçok kesimin işidir. Gelişmiş ülkelerde, seçim kampanyalarında 'onun yaptığını ben yıkacağım' diye yola çıkmazlar. 'O 5 yapmış, ben 15 yapacağım' diye giderler. O yüzden hem Türkiye'deki siyaset tarzının değiştirilmesi hem de dürüstlüğün daha açık şekilde tesis edilmesi adına her birimizin gayret göstermesi gerekiyor. İnşallah kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel Türkiye bırakacağız. Bunun için çalışıyoruz."

Vali Erol Ayyıldız da Taner Yıldız'ın bakanlığı döneminde Aydın'a yapılanlar için teşekkür ederek, "Allah razı olsun, iyi ki varlar. Hem yanımızdan hem başımızdan eksik etmesin" ifadesini kullandı.


"En son 35 yıl önce Milli Piyango bileti aldım"

Ayrıca esnaf ziyaretinde bulunan Taner Yıldız, talep eden Sökelilerle fotoğraf çektirdi.

Bakan Yıldız, Milli Piyango bileti satıcısı Ahmet Tınaztepe'nin ilçede en çok ikramiye veren bayi olduğunu belirtip, bilet alması yönündeki teklifini, "Herhalde en son 35 yıl önce aldım. Bu alışkanlığımı bozmayın. Bir kısım vatandaşın kullandığı haklardan bizler yararlanmamalıyız. Çıksa başka türlü anlaşılır" diyerek reddetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum