Galatasaray'dan Dünyada Bir İlk!

Galatasaray'dan Dünyada Bir İlk!
Beşiktaş derbisinde TT Arena tribünleri için özel bir koreografi hazırlanırken, bu çalışmanın dünyada ilk kez yapılacağı kaydedildi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'a, taraftarları dünyada ilk kez gerçekleştirilecek bir koreografi ile destek verecek.

Derbi maçları öncesi yapılan başarılı tribün gösterileriyle dikkati çeken Galatasaray'da, Beşiktaş müsabakasında da bu gelenek devam edecek ve yapılacak koreografi dünyada bir ilk olacak.

Hazırladıkları tribün şovuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan UltrAslan taraftar grubu başkanı Veysel Giley, "Tüm tribünleri kapsayan bir görsel şov yapacağız. Bunu sadece Barcelona kartonlarla denemişti ve biz daha farklı şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Türk Telekom Arena'da tüm tribünlerin koreografinin parçası olacağını vurgulayan Giley, "Tüm katlarda ayrı ayrı şovlar olacak. Çok farklı bir şey sergileyeceğiz. Hep ilkleri gerçekleştiren bir kulüp olarak, dünya çapında bir ilke imza atacağız. Bütün Galatasaraylılar bunu bir parçası olacak" değerlendirmesinde bulundu,

Giley, kale arkası tribünlerinde kartonlar ve makaralı sistemle çekilecek görsellerin, diğer tribünlerde ise sadece kartonların kullanılacağı koreografinin bir çok ayrıntıyı barındıracağını dile getirirken, "Herkesin gıpta ile bakacağı, 'keşke ben de Galatasaraylı olsaydım' diyeceği bir tribün şovu olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.