Hebdocuların Korkulu Rüyası Vahdet

Hebdocuların Korkulu Rüyası Vahdet
Vahdet gazetesinin birbiri ardına altına imza attığı habercilik başarıları, kimi muhafazakar gazeteleri taklide yöneltirken, Hebdocu gazeteleri kudurtuyor.

Özellikle bölücü terör örgütü yandaşları ile Hebdocu basının korkulu rüyası haline gelen Vahdet’in yayınları ses getirmeye devam ediyor.

Mimar Sinan Üniversitesi’ndeki bölücü konferansın Vahdet’in haberi üzerine iptal edilmesi karşısında “toplantılar için artık Vahdet’ten izin mi alacağız” diye yakınan Cumhuriyet gibi gazeteler, İnegöl’deki kiliseli-sinagoglu AVM’yle ilgili gelişmeler karşısında bir kez daha kudurdu.

Söz konusu AVM, Vahdet’in haberi üzerine o yanlıştan dönerek, kilise ve sinagog olarak yaptığı odaları kapatma kararı almıştı.

Bugün Cumhuriyet, Vahdet’in bu yanlışa yönelik uyarı niteliğindeki haberini “hedef gösterme” olarak niteledi ve bu “hedef gösterme” neticesinde dua odasının kapatıldığını savundu.

vahdettttt.jpg

Öte yandan, yayın hayatına henüz 5 ay önce başlamış olmasına rağmen, yaptığı özel haberlerle adından sıkça söz ettiren Vahdet gazetesinin bu başarısı kimi “muhafazakar” gazeteleri komplekse sokmuşa benziyor.

Günlük kısır siyasi çekişmelere hapsolup, bir iki siyasi propaganda haberi ile ilk sayfayı kapatırken, milletin gerçek sorunlarını görmeyen duymayan bu sözde “muhafazakar” gazeteler, Vahdet’i taklit etmeye başladılar.

Bu sözde “muhafazakar” gazeteler, Vahdet’vari haberler bulmaya yönelirken, Vahdet’vari başlıklar atmalarıyla güldürüyor.

Vahdet yönetimi okurlarına “taklitlerimizden kaçının” mesajı veriyor.

Habervaktim.com