Fenerbahçeliler'in Gözü Kulağı Arena'da

Fenerbahçeliler'in Gözü Kulağı Arena'da
Fenerbahçeli futbolcular bugün saat 20.00'de televizyon karşısına geçip, Galatasaray-Beşiktaş derbisini izleyecek.

Samandıra Tesisleri’nde iki gündür adeta çıt çıkmıyor. Kupadaki Bursaspor hezimeti sonrası futbolcular moralman çöktü. Sezonun büyük bölümünde kahkaha sesleri eşliğinde yapılan idmanlarda artık büyük bir sessizlik hakim. Teknik direktör İsmail Kartal, Başakşehirmaçına takımı motive etmek için elinden geleni yapıyor. Kartal’ın, futbolcuların neşesinin yerine gelmesi için en büyük umudu Galatasaray-Beşiktaş derbisi.

Umutlar yeşerebilir

Sarı-Lacivertliler bu akşam yapılacak olan idmanın ardından tesislerde kampa girecek. Oyuncular, teknik heyetle birlikte saatler 20.00’yi gösterdiğinde televizyon karşısına geçerek büyük bir heyecanla derbiyi izleyecek. Samandıra’da kalpler Beşiktaş için atacak! Siyah-Beyazlılar’ın karşılaşmayı kazanması halinde Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutları yeniden yeşerecek, ipler bir kez daha Sarı-Lacivertliler’in eline geçecek.

Cim Bom kazanırsa...

Galatasaray’ın derbiden galibiyetle ayrılması halinde ise Kanarya, Başakşehir maçına büyük bir çöküntü içinde çıkacak. Ayrıca Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluğa ulaşması halinde, Fenerbahçe’de sezon sonunda ciddi bir kadro revizyonu yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.