Kılıçdaroğlu'ndan İngilizler De Ümidi Kesti

Kılıçdaroğlu'ndan İngilizler De Ümidi Kesti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sürekli öven The Guardian seçimden umutsuz: Gazete, "Kılıçdaroğlu, yenilgiyi kabullenmiş.

BBC, Independent, Telegraf ve The Guardian... Bir de hepsine yön veren Rothschild ailesinin en önemli yayın organı The Economist... Hepsinin ortak özelliği, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan düşmanlığı... İngiliz medyası, 7 Haziran'daki seçimler için de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında yer aldı. İngiliz aklı, AK Parti'ye karşı CHP'nin güçlenmesi gerektiğini yazdı. Kılıçdaroğlu'nun da Türkiye için şans olduğunu iddia etti.

İKTİDAR HAYALİ YOK!

Ancak 5 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'na son bir kez daha destek veren Guardian, ilginç bir habere imza attı. Gazete, "Kılıçdaroğlu, 'Merkez Türkiye' projesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çılgın projelerinden esinlenerek benzer bir yaklaşım denedi. Ancak projenin yeri ve detayları anlaşılamadı. Dolayısıyla halk tarafından satın alınmadı. Etkisiz bir proje açıklaması olarak kaldı. Sadece AK Parti'nin anayasa değişikliği için gereken 400 sandalyeye ulaşmasını engellemeyi hedefleyen Kılıçdaroğlu'nun yenilgiyi şimdiden kabullendiği görülüyor" diye yazdı.

Vaatlerin CHP seçmenini bile heyecanlandırmadığına dikkat çekildi. AK Parti iktidarının 12 yıldır ülkedeki yatırımlarına ve bitirdiği dev projelerine vurgu yaptı.

AK PARTİ SÖYLEDİ VE YAPTI

Marmaray'la Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan, Adıyaman'daki köprüyle Güneydoğu'da ulaşımdaki devrimi gerçekleştiren AK Parti iktidarının 3. havalimanı, hızlı tren ve 3. köprü projelerinin de hayata geçirilmekte olduğuna dikkat çekildi. AK Parti'nin iktidarda kalmasını büyük projeleri hayata geçirmesine bağlayan İngiliz gazetesinin haberiyle ilgili sosyal medyada ilginç yorumlar vardı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum