Başbakan: Bütün İzmirlilere söz veriyorum

Başbakan: Bütün İzmirlilere söz veriyorum
Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin İzmir mitinginde yüz binlere seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları,

-Bizi IMF'ye muhtaç edenler, milliyetçilik yapabşlir mi? IMF'ye borcu kim ödedi. Herhangi bir uluslararası bir kuruma borcumuz var mı? Şimdi kendi tankımızı kendi piyade tüfeğimizi yapıyoruz.

'İZMİR SIRADAN BİR ŞEHİR DEĞİL'

-Başbakanlık Ofisi ile inşallah Türk siyasetine İzmir'den yön vermeye hazır mısınız? İzmir artık sıradan bir Ege şehri değil, Ankara ve İstanbul'dan sonra Başbakanlığa ev sahipliği yapacak üçüncü şehir.

'BÜTÜN İZMİRLİLERE SÖZ VERİYORUM'

-Burada bütün İzmirlilere söz veriyorum. Bu ofis gece gündüz İzmirlilerin emrinde olacak. Başbakanlığın bütün birimleri burada temsil edilerek bir hizmet bürokrasi bir hizmet alanı oluşacak.

 

-Biz projelerimizle Türkiye'nin itibarını yükseltiyoruz. Konak Meydanı'ndan sesleniyorum Biz Osmanlı'nın çocuklarıyız. Aslını unutanlar Türkiye'yi geleceğe taşıyamazlar.

Cumhuriyetçi olmak için önce Cumhurla buluşacaksın. Cumhuriyetçi olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu'na soruyorum madem Cumhuriyetçisin 33 ilde milletvekili yoktu.Cumhuriyetçi olmak için milletle buluşmak gerekiyor. Cumhuriyetçilik cumhura hizmet götürmektir.

2 Şubat'ta türk kadınları başı açık başörtülü diye ayrılırken MHP neredeydi? Türk kadınların hepsinin onuru bizim onurumuzdur. Türk kadınının onurunu hiç bir zaman çiğnetmeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum