Tüm yurtta Galatasaray Coşkusu!

Tüm yurtta Galatasaray Coşkusu!
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşma sarı-kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla tüm yurtta Galatasaray coşkusu yaşandı.

 VAN'DA BÜYÜK COŞKU

Van'da Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş'ı 2-0 yendiği derbisi sonrası büyük coşku yaşandı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maç için taraftarlar kahve, otel ve diğer salonları hınca hınç doldurdular. 2-0 Galatasaray’ın galibiyeti ile biten maçta son düdüğün çalmasıyla Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Vanlı taraftarlar, Cumhuriyet ve Kazım Karabekir Caddesi'nde ‘Şampiyon Galatasaray’ tezahüratlarda bulunarak, galibiyet sevincini coşkuyla kutladılar. Ligin bitimine bir hafta kala Galatasaray’ın şampiyon olduğunu ifade eden taraftarlar, aynı zamanda dördüncü yıldızı da alacaklarını söylediler.

BİTLİS’TE GALATASARAY'IN GALİBİYET SEVİNCİ

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Bitlis'te sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü.
Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alması, Bitlis'te coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar hem derbi galibiyetini, hem de şampiyonluk yolunda alınan önemli 3 puanı kutladı.

Sokaklarda araçlarla konvoylar yapan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, çarşı merkezinde uzun turlar attı.

KARS’TA GALATASARAYLI TARAFTARLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Galatasaray'ın Beşiktaşı’ı 2-0 mağlup etmesinin sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Arena'daki derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşku yaşadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kars’ın işlek caddelerinden olan Faikbey Caddesi üzerinde bulunan At Heykeli önüne koşan taraftarlar, ellerinde Galatasaray bayrakları ile galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Şampiyonluk tezahüratlarıyla büyük sevinç yaşayan futbol severlere, araçlarıyla yoldan geçenler de eşlik etti. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar ise cep telefonlarıyla selfie çekti. Faikbey Caddesi’ni trafiğe kapatan sarı-kırmızılı taraftarlar uzun süre ‘Şampiyon Cim-Bom’ sloganları atarak şimdiden şampiyonluk havasına girdiler.

HAKKARİ’DE GALATASARAY COŞKUSU

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'ı 2-0’lık skorla yenmesinin ardından Galatasaray taraftarları şehir turu atarak sevinç gösterisinde bulundu.

TT Arena Stadyumu’nda oynanan maçta Galatasaray’ın Beşiktaş'ı 2-0’lık skorla yenmesiyle birlikte Hakkari’de yer yerinden oynandı. Maç sonrası Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Galatasaray taraftarları sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar kamyonet kasası, araçların kaportaları üzerine ve araçların arkasına asılarak tur attı. Silah sesleri ile havai fişek seslerinin karıştığı kutlamalarda taraftarlar takımlarına olan bağımlılıklarını dile getirdiler. Kutlamalar olaysız bir şekilde sona erdi.

ERZURUM'DA GALATASARAYLI TARAFTARLARIN GALİBİYET COŞKUSU

Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında TT Arena'da Galatasaray konuk ettiği Beşiktaşı’ı 2-0 yenmesinin ardından Cimbomlular sokağa çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, galibiyet sevincini coşkuyla kutladı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Erzurum'un en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Galatasaray taraftarı, ellerinde Galatasaray bayrakları ile galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. tezahüratlarda bulunan futbol severlere, araçlarıyla yoldan geçenlerin de eşlik etti. Bazı Sarı Kırmızılı taraftarlar ise cep telefonlarıyla selfie çekti. Cumhuriyet Caddesini trafiğe kapatan Sarı Kırmızılı taraftarlar uzun süre ‘Şampiyon Cimbom’ sloganları atarak şampiyonluk yarışındaki güçlü rakipleri Beşiktaş’ı 2-0 yenmenin mutluluğunu yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.