Madde Bağımlılığı Derneği Başkanı Fena Yakalandı

Madde Bağımlılığı Derneği Başkanı Fena Yakalandı
İzmir'de madde bağımlılığı ile mücadele derneği başkanına uyuşturucu gözaltısı yapıldı.

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde polis tarafından düzenlenen operasyonda, Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (BADER) Başkanı M.G.’nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Torbalı’da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şebekeyi takibe alan İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hazırlıklarını tamamladıktan sonra harekete geçti.

EVLERİNDE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Bu kişilerin evlerinde arama yapan polis; 3 bin 264 ecstasy hap, 2 gram esrar, yedi kök hintkeneviri, 24 gram kenevir bitkisi tohumu, üç uyuşturucu madde tahlil kiti, uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan çok sayıda kilitli şeffaf naylon torba, uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir hassas elektronik terazi, bir ruhsatsız tabanca, üç G-3 uzun namlulu piyade tüfeği mermisi ve 19 av tüfeği fişeği ele geçirdi.

DERNEK BAŞKANI SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili BADER Başkanı M.G. ile birlikte H.Ş., İ.G. ve K.D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.G. ve K.D. tutuklandı. H.Ş. ile M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.