SP Lideri Kamalak'a Erbakan modeli

SP Lideri Kamalak'a Erbakan modeli
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ı 6 kişiden oluşan gönüllü bir grup koruyor.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ı, 6 kişiden oluşan Kayserili korumaların koruduğu belirtildi.

Bu durum akıllara geçmişte Necmettin Erbakan’ı koruyan 'Sakarya Grubunu' getirdi.

7 Haziran seçimleri öncesi siyasi parti liderleri hummaları bir çalışma içerisinde bulunuyor. İllerde mitingler düzenleyen ve değişik toplantılara katılan liderlerin korumaları da bu koşuşturma da gece yarılarına kadar onlarla birlikte mesai yapıyor.

Bazı liderleri emniyet mensupları korurken bazılarını ise özel korumalar. İşte 7 Haziran seçimleri öncesinde 'Milli ittifak adı' altında Büyük Birlik Partisi (BBP) ile ittifak yapan Saadet Partisi lideri Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın korumaları Kayserililer’den oluşuyor.

6 kişilik özel ekip tarafından korunan Kamalak’ın, profesyonel korumalarının SP Kayseri Gençlik Kolları’nda yetiştikleri ifade edildi. Nöbetleşerek çalıştıkları belirtilen korumalar, Başkan Kamalak ile birlikte Türkiye’nin her tarafına giderken bu durum akıllara Sakaryalılar Grubu'nu getirdi.

Partisinin merhum lideri Necmettin Erbakan’ı da bir dönem 'Sakarya Grubu' olarak bilinen özel görevliler koruyordu ve Erbakan’ı adım adım izliyordu. İşte şimdide partideki görevi Kayserililer’in devraldığını dile getiren Saadet Partisi yetkilileri, korumaların işlerini gönüllü yaptıkları ve partiden para talep etmediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum