Galatasaray'ın Yeni Başkanı Dursun Aydın Özbek Kimdir?

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Dursun Aydın Özbek Kimdir?
Dursun Özbek Kimdir ? Galatasaray'da yeni başkan adayları isimlerini açıklamaya devam ediyor. Yeni aday Dursun Özbek'in biyografisi..

Dursun Özbek kimdir? Dursun Özbek Galatasaray Başkan adayı oldu. Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde ilk resmi adaylık açıklaması Dursun Özbek'ten geldi.

Dursun Özbek yaptığı basın açıklamasında 23 Mayıs'taki başkanlık seçiminde aday olacağını ve mümkün olan en kuvvetli listeyle seçime gireceğini söyledi. Özbek tüm üyeleri de seçimde oy kullanmaya davet etti.

Adaylık konusunda Ünal Aysal'la görüşüp görüşmediği sorusuna Özbek, "Ünal Aysal ağabeyimle tek konuşmam onun Antalya'daki otellerini satın almam sürecinde oldu. Kendisi benim ağabeyimdir. Galatasaray'a büyük hizmetleri olmuştur. Onunla seçimde bir ittifakım olup olmayacağı konusunda ise görüşmem olmadı" şeklinde cevap verdi.

Şampiyonluk yarışının Galatasaray futbol takımını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna Özbek, "Ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Galatasaray'da süreklilik esastır. Eğer bir etki olacaksa bu olumlu bir etki olabilir. Sonuçta seçiin tarihi belli bunu değiştiremeyiz" dedi.

En güçlü aday konumundaki Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

"Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer."

ALBAYRAK'IN YERİNE CÜNEYT TANMAN

Şu anda Başkan Yardımcısı olan Dursun Özbek'in seçimden zaferle ayrılması durumunda, Abdurrahim Albayrak'ın yerine Futbol Şubesi'nin başına sarı-kırmızılı takımın eski kaptanı Cüneyt Tanman geçecek.
Duygun Yarsuvat yönetimindeki mevcut yönetimde bulunan Can Topsakal, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce, Selim Arda Üçer ve Murat Atay, başkan adayı Özbek'in listesine de girdi.   

DURSUN ÖZBEK, MECİDİYEKÖY PROJESİ’NİN DE MİMARI...

Galatasaray'ın, Mecidiyeköy’de sahip olduğu 2172 metrekarelik arsaya 200 odalı otel inşa edilmesini gündeme getiren ve proje mimarı olan kişi. Point Otelleri zincirinin sahibi olan Dursun Özbek, bu konudaki başarısıyla, Galatasaray adına gelir yaratmaya çalışıyor. Bu projede 200 odalı, 5 yıldızlı otel inşa edecek Galatasaray Kulübü, buraya 15 milyon dolar yatırım yapacak. Ve şu anda 20-25 milyon dolarlık değeri olan arsa, otel projesi bittiğinde banka ekspertiz değerlerine göre minimum 140 milyon dolarlık varlık Galatasaray Kulübü’ne kazandırılmış olacak. Senede 5 milyon dolar gelir kazanılacak.

bwmcl_1432372372_9693.jpg

DURSUN AYDIN ÖZBEK KİMDİR ?

Dursun Özbek Kimdir ? Galatasaray'da yeni başkan adayları isimlerini açıklamaya devam ediyor. Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek'te adaylığını açıkladı.

Dursun Aydın Özbek (d. 1949, Giresun), Türk iş adamı ve Galatasaray SK Başkan Yardımcısı

Giresun doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. 1974 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özbek, 1988 yılından beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da, Kimeros ve Mabiche otelleriyle de Antalya'da hem yatırımcı hem de işletmeci olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2011 yılında Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alan ancak daha sonra listeden kendi isteğiyle çıkarılan Özbek, 2014 yılında Duygun Yarsuvatl'ın başkanlığında Galatasaray SK Yönetim Kurulu'na seçildi ve Başkan yardımcısı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.