Çukurova'nın Akşeneri

Çukurova'nın Akşeneri
MHP'nin akademisyen kökenli Osmaniye adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, kadınlarla halı yıkıyor, şalvar giyip tarlada çalışıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye, tarihinde ilk defa kadın bir milletvekilini Meclis'e göndermek istiyor. "7 Haziran'da Osmaniye'den bir Başbakan, üç MHP'li vekil çıkacak" diyerek hayli iddialı konuşan MHP Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, rakiplerinden ayrı bir strateji izliyor. Akademik kariyeri olmasına rağmen yeri geldiğinde halı yıkayan, yeri geldiğinde inek sağayan, yeri geldiğinde ise tarlada çalışarak işçi kadınlara yardımcı olan Loğoğlu, köy işlerinde çalışmanın kendisine hiç yabancı gelmediğini söyleyerek, "Çocukluğumda kuyudan su da çektim, kürek de salladım, tarlada da çok çalıştım. Ben bir bilim kadınıyım ama kültürüne saygılı, bunlarla gurur duyan ve geçmişini de asla unutmayan bir hanımım" dedi.

ELİF BACI MECLİS'E

Osmaniye'yi karış karış gezdiğini ve kadın bir aday olmasından dolayı hemşerileri tarafından kendisine büyük bir teveccüh gösterildiğini aktaran Elif Loğoğlu, "Vatandaşlarımız tarafından Osmaniye'de kadın adaylara yoğun bir ilgi var. Partisi ne olursa olsun 'oyum kadın bir adaya' yorumları sürekli yapılıyor. Her gittiğim yerde 'Elif bacımıza sahip çıkacağız, seni Meclis'e göndereceğiz' ifadeleri kullanılıyor. Çoğu vatandaşımız, 'Sen Çukurova'nın Meral Akşener'isin' benzetmesi yapıyor. İlk defa oy kullanacak gençlerimizi ise 'oylarımız anlamlı bir yere gitsin, yani bir kadına gitsin' ifadelerini kullanıyorlar" diye konuştu.   
untitled-1-142.jpg

SEÇMENE ELİF BENZETMESİ 

Seçim çalışmalarının öncesinde de kültürünü unutmamak için sıkça Osmaniye'ye gidip geldiğini aktaran Loğoğlu, "Memleketime gelerek kültürümü yaşatma şansım ve memleketimi daha iyi tanıma şansım var diye düşünüyorum. Onun için Osmaniyeliler 'kızım sen burayı iyi biliyorsun onun için problemlerimizi sen doğru bir şekilde aktarabilirsin' diyerek seçimlerde gerekli desteği vereceklerini söylüyorlar. Ben de seçmenlerime 'Elifsiniz, Elif gibi dik, Elif gibi çalışıp, Elif bacınızı Meclis'e göndereceksiniz' diyorum" şeklinde konuştu.

untitled-2-071.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum