Hayatını Kaybeden Ak Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız Kimdir?

Hayatını Kaybeden Ak Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız Kimdir?
Bursa'da, 20 Mayıs'ta silahlı saldırıya uğrayan Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 20 Mayıs'ta belediyede zabıta memuru olarak görev yapan ve Başçavuşluktan bu göreve geçen Fevzi B. tarafından makamında tabancayla başından vurulmuştu.
 
Ağır yaralanan Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yıldız bir haftadır süren yaşam savaşını kaybetti.
 
Cüneyt Yıldız Kimdir? 
 
22 Haziran 1975’te Gürsu’da doğdu. 1988 yılında Gürsu Atatürk İlkokulu'ndan, 1995 yılında ise Bursa Anadolu Ticaret Lisesi “Yönetim ve Ticaret Sekreterliği bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Dumlupınar Üniversitesi İnşaat bölümünden mezun oldu.
 
2007  yılında AK PARTİ Gürsu İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek,  2011 yılına kadar Ekonomik İşlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 17 Aralık 2011 tarihinde yapılan ilçe kongresinde İlçe Başkanı seçildi.
 
Gürsu’da Akaryakıt, kuyumculuk,inşaat ve tarım alanlarında faaliyet gösteren Cüneyt Yıldız Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.
 
Gürsuda köy köy, mahalle mahalle gezerek halkın beklentilerini ve sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşması noktasında gayret gösterdi.
 
Gürsu'ya hak ettiği yatırımların gelmesi için 01.11.2013 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
 
Ekip ruhu ile çözüm odaklı çalışmayı benimseyen,  “Halka hizmetin, Hakk’a hizmet “ olduğu bilinciyle herkese eşit mesafede yaklaşan YILDIZ, 21.01.2013 tarihinde AK PARTİ Genel Merkezi tarafından AK PARTİ Gürsu Belediye Başkan Adayı gösterildi.
 
YILDIZ, 30 Mart yerel seçimlerinde %49.34 oy oranı ile Gürsu halkının teveccühünden güç alarak Gürsu Belediye Başkanı seçildi. 
 
İyi derecede İngilizce bilen Yıldız, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.