Zaman Özdağ'ı Açıktan Hedef Gösterdi!

Zaman Özdağ'ı Açıktan Hedef Gösterdi!
Paralel örgüte yönelik Türkiye genelinde yapılan operasyonlar nedeniyle sağa sola saldıran Zaman gazetesi bu kez Vahdet gazetesi Yazarı AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ı hedef aldı.

Paralel yayın organı Zaman gazetesi "Manisa'da baskınlar ters tepti" başlığıyla yayınladığı haberde VAHDET gasetesi Yazarı AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı açıktan hedef aldı. 

24 Mayıs Pazar günü yayınlanan haberde, Manisa'da gerçekleşen paralel yapı operasyonlarına tepki gösterilirken, operasyonların arkasında Özdağ'ın olduğu savunuldu.

Sözde haberde, şu ifadelere yer verildi:

"Manisa'daki baskınlarda her ne kadar "Kurban ve burs parası verenler teröre yardımla suçlanacak" şeklinde skandal açıklama yapan Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in ismi ön plana çıksa da perde arkasında AKP'li vekil Selçuk Özdağ'ın bulunduğu iddia ediliyor. Halkla diyaloğu olmayan Ceren'in, Özdağ'ın talimatlarını yerine getirdiği öne sürülüyor. Birkaç ay önce yakın çevresine “Manisa'da yer yerinden oynayacak” dediği belirtilen Özdağ, hayırsever esnafları da ‘Ayağınızı denk alın’ diye tehdit etmiş. Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi'nin 3 dönem kuralına takılması sebebiyle doğacak boşluğu doldurmayı hedefleyen Özdağ için “Saray'a yaranmaya çalışıyor” yorumu yapılıyor."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum