Kucağında 1,5 Yaşındaki Kızı Varken Vurdular

Kucağında 1,5 Yaşındaki Kızı Varken Vurdular
Avcılar'da Kamil İşler, 1,5 yaşındaki kızı kucağındayken evinin önünde başından vurularak öldürüldü.

Avcılar'da 50 yaşındaki Kamil İşler, dün 1.5 aylık kızı Nehir'i bakması için bıraktığı ablasının evinden aldıktan sonra Denizköşkler Mahallesi Tel Sokak'taki evinin önüne geldi. Otomobilini park eden İşler kucağına aldığı bebeğiyle evine yöneldi. Bu sırada tek el silah sesi duyuldu. İşler başına isabet eden kurşunla yere yığıldı. 1,5 yaşındaki Nehir pusetten yere düştü. O sırada Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan kalabalık bir grup, İşler'in yardımına koştu. İşler olay yerine çağrılan ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşler'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

EŞİ: MAGANDA KURŞUNU, POLİS: PUSU 

İşler'in eşi Derya İşler, polise verdiği ifadede “Yolda yürürken aniden yere düştü. Bayıldığını düşündüm. Kanı görünce şok oldum. O sırada sokakta Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayanlar vardı. Silah sesi duydum. Bu kişilerin silahı ateşlediğini düşünüyorum" dedi.

Olay sonrası çalışma başlatan polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Sokaktaki bir güvenlik kamerası görüntüsünde bütün gün bekleyen şapkalı, yüzünü sürekli gizleyen bir kişinin varlığı belirlendi. Olay sonrası koşarak uzaklaşan bu kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Polis, İşler'in daha önceden arasında husumet bulunan bir kişi tarafından öldürüldüğü tespit etti. Polis, kimliğini de belirlediği kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

OĞLUNA HABER VERİLMEDİ

Beşiktaş U-14 takımında oynayan İşler'in oğlu İlkay İşler'in cinayet sırasında Fransa'da turnuvada olduğu öğrenildi. İşler'e babasının öldüğü haberi verilmedi. Takım yetkililerine konuyu aktaran aile oğullarının akşam saatlerinde döndükten sonra kendilerine teslim edilmesini istedi. İşler'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Sarıyer Çayırbaşı'ndaki Hasanpaşa Camisi'ne götürüldü. Öğle namazının ardından da Çayırbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.