Hayatından Endişe Ediyoruz

Hayatından Endişe Ediyoruz
Ankara Üniversitesi’nde PKK’lıların hedef gösterdiği S.U. isimli öğrencinin sınıf arkadaşları; “Afiş olayından beri kendisinden haber alamıyoruz” dediler.

Vahdet Gazetesi’nin ortaya çıkardığı Ankara Üniversitesi’ndeki terör örgütü PKK’ya yakın Kolektifler isimli grubun hedef gösterdiği S.U. olayında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Üniversite yönetiminden ve emniyetten konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken hedef gösterilen öğrencinin arkadaşları Vahdet’e çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Söz konusu afişlerin asılmasından itibaren S.U.’ya ulaşamadıklarını belirten arkadaşları; “Arkadaşımız derslerinde başarılı ve aynı zamanda vatansever bir öğrenci. Okuldaki terör gruplarına karşı her zaman tepkisi olmuştur. Birçok organizasyonlarını da iptal ettirmiştir. Bundan dolayı örgüt tarafından hedef gösterildi. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz, olay gününden beri kendisine ulaşamıyoruz” dediler.
 

‘AKTİVİST’LERDEN ‘ÇIT’ YOK!

Ankara Üniversitesi’nde Öcalan’ın yaşam şartları için imza toplayıp, Kolektiflerin ve diğer illegal yapıların eylemlerinde en ön saflarda yer alan ‘aktivist’ akademisyenlerin bu olayda sessiz kalmaları ise tepki çekti.

S.U.’nun arkadaşları, “Anayasal hakkımız olan eğitim hakkımız elimizden alınıyor. Üniversite yönetimi ve hocalarımız ise bizi görmezden geliyorlar, adeta örgütlerin kucağına itiyorlar” diyerek tepki gösterdiler. 

untitled-1-148.jpg

REKTÖR YURTDIŞINDA!..

Görüşlerini almak istediğimiz Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş’in yurtdışında olması sebebiyle açıklamada bulunamayacağını söyleyen A.Ü. görevlileri, rektör yardımcılarının da toplantıda olduklarını söylemekle yetindiler.

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum