Soylu'dan Trabzon'a Büyük Müjde

Soylu'dan Trabzon'a Büyük Müjde
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'un Sürmene ilçesinde vatandaşlara Trabzon Limanı'yla ilgili müjdeyi verdi.

AK Parti Genel Başkan YardımcısıSüleyman Soylu,  "AK Parti'de dava ve dava şuuru bitmez. Biz ülkemizin zenginleşmesi, kalkınması ve yarınlara hür, özgür şekilde bakmasının anlamının adıyız" ifadesini kullandı.

Soylu, genel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve partililerle Sürmene ilçesindeki pazar yerini gezdi.

Pazar yerinde hem esnaf hem vatandaşlara karanfil dağıtarak sohbet eden Soylu, AK Parti'nin icraatlarını, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı anlattı.

AK Parti öncesi ve sonrası Türkiye'yi karşılaştıran Soylu, "Allah'a şükürler olsun bugün kadınlarımızın başı açığı da, başı kapalısı da öğretmenlik, avukatlık yapabiliyor, kardeş gibi TBMM'de 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünün altında, bu ülkenin milli iradesini temsil ediyor. Bu, ülkede milli iradenin ve yönetenin millet olması demektir" değerlendirmesinde bulundu.

SON 13 YILDA ÇOK YOL KATEDİLDİ

Soylu, 13 yılda çok yol katettiklerini ve koalisyon dönemlerini bildiklerini dile getirerek, ülkenin koalisyonlara mahkum edilmemesi, yarınlara güçlü bakması ve ayakları üzerinde durabilmesi, bu coğrafyada herkesin baktığında örnek alacağı bir ülke olması için genel seçimlerde AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

"TRABZON LİMANI KAFKASYA'NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK"

Trabzon'da yapılacak yatırımlara de değinen Soylu, Trabzon'a demiryolu, yatırım adası, şehir hastanesi gibi önemli projelerin yanı sıra Trabzon Limanı'nı da Asya'nın ve Kafkaslar'ın en büyük limanı haline getireceklerini vurguladı.

Bu yatırımlar sayesinde Trabzon'un eğitim, ticaret ve turizm merkezi haline geleceğinin altını çizen Soylu, AK Parti'nin bugüne kadar bütün sözlerini yerine getirdiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.