Yaz Günü Kömür Dağıtımı Mı Olur?

Yaz Günü Kömür Dağıtımı Mı Olur?
Bunu da gördük! Yaz sıcağında kömür verip, oy istiyorlar!

Hazinenin verdiği seçim yardımından aldığı aslan payı ile yetinmeyip devlet imkânlarını da emrine amade eden iktidar partisinin son icraatı pes dedirtti.

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde, üstelik hemen seçim arefesinde devlet imkânlarını seferber eden hükümet, TIR’larla halka kömür dağıtmaya başladı. Kayseri’de görüntülenen kömür dağıtımı, seçim öncesi AK Parti’nin devletin tüm imkânlarını menfaatleri için seferber ettiğini gözler önüne seriyor.

Kendi İşlerinde Halkın Mumunu Yakıyorlar

Bu görüntü Kayseri’ye ait… Yıllardır devletin dar gelirli vatandaşlara dağıtılmak üzere verdiği kömürleri her seçim öncesi oy toplamak için dağıtan hükümet yeniden sahnede. Kendi işinde kendi mumunu, devlet işinde devletin mumunu kullanan Hz. Ömer’in adaletini diline dolayan ancak icraatlarında tam tersini sergileyen iktidar partisinin bu çelişkisi Kayseri’de bir kez daha gözler önüne serildi.. Kış aylarından henüz çıkmış olan ve yaza girmeye hazırlanan bir ülkede kışın değil de yazın kömür dağıtımı yapmak çok manidar… Hem de seçimlerden 10 gün önce…

 

secim_karasi_1.jpg

Oy vermeyene kömür yok!

Konu hakkında gazetemize konuşan Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Duran Soyuğur, “Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz Kayseri’nin Akkışla İlçesi, Gömürgen Mahallesi’nde 43 Manisa plakalı 2 tırın kömür dağıtımı yaptığını gördük. Burada kış yeni bitti. Yaz ayının başladığı bu günlerde kömür dağıtmak akla uygun bir şey değil diye düşündük ve dağıtımın olduğu yere gittik. Muhatap olarak TIR şoförleri ve muhtarlarla karşılaştık. Muhtarlar ellerindeki listelerde bulunan adreslere kömür dağıtımı yapıyordu” dedi.

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum