Beşiktaş’ta Başkan Adayları Belli Oluyor

Beşiktaş’ta Başkan Adayları Belli Oluyor
Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın 'Seçim kararı alacağız' açıklaması sonrası eski yönetici Serdal Adalı başkanlığa aday olmaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) eski başkanı işadamı Serdal Adalı başkanlığa hazırlanıyor. Başkan Fikret Orman'ın Beşiktaş Mali ve İdari Kongresi'nde olağanüstü seçime gitme yönünde açıklama yapmasının arından camiada hareketlilik yaşanıyor.

ADALI 1.977 OY İLE KAYBETMİŞTİ

Ekim ayının son haftası olağanüstü seçime gitmesi beklenen siyah beyazlılarda, 2013'te Fikret Orman ile başkanlık yarışına giren ancak kaybeden Serdal Adalı'nın aday olabileceği konuşulmaya başlandı. 5.666 üyenin oy kullandığı olağan seçimli genel kurulda  3.663 Fikret Orman'ın oyuna karşı 1.977 oy ile kaybeden Adalı'nın Olağanüstü Genel Kurul tarihinin açıklanmasının ardından çalışmalara başlayabileceği ve Orman'a yeniden rakip olması ihtimaller arasında yer alıyor. 

Serdal Adalı konu ile ilgili net bir açıklama yapmazken, olağanüstü şecim kararının çıkmasının ardından somut adımlar atması bekleniyor.

METİN-ALİ-FEYYAZ'IN 'ALİ'Sİ DE NABIZ YOKLUYOR

Beşiktaş'ta Adalı'nın dışında eski divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz ve eski futbolculardan Ali Gültiken'in de başkanlık için nabız yokladığı konuşulyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.