Bomba Gelişme! Bırakıyor Mu?

Bomba Gelişme! Bırakıyor Mu?
Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI: 

"Bugün gazetede gördüğüm ilandan dolayı adaylık düşüncelerim değişti. Bu gazete ilanını görünce kararım değişti. Beni tehdit ediyorlar. Bırakmazsan başkanlığı seni vurdururuz diyorlar. Benim anladığım bu. Ben 17 sene kimseden korkmadım.Fenerbahçe bir cumhuriyettir. Sporun cumhuriyetidir ama burada padişahlık olmaz. Burada bir demokrasi vardır."

"İSTİFA EDERİM" 

"Fenerbahçe şampiyon olmuş olmamış bunun derdinde değilim. Tek davam var, atılan lekenin temizlenmesi. Fenerbahçelilere hiçbir şey vaat etmiyorum. Tek bir davam var. Üzerimize atılan bu lekeyi kaldırmak. Mahkeme olumlu bir karar verirse, biz zaten aklanacağız. Ama olumsuz karar verirse ben zaten istifa ederim. Bu lekeyi taşımam."

aziz_yildirimin_cezasi_onandi_1432221785_6741.jpg

"TEHDİTLER BENİ YILDIRAMAZ"

"Fenerbahçe'nin çok sorunları var. Dışarıdan göründüğü gibi değil. 50 milyon euroluk transfer yapardım ama Fenerbahçe'nin yarınları olmazdı.  Ben tehditlerden korkmam. Bunlar beni tanımamışlar Her şeyi yaparım, hiç korkmadan. Bunlar beni tehdit edemezler. Tehditler beni yıldırmaz, kamçılar. Kongreye gelirler, listelerini yaparlar. Projelerini sunarlar"

"BU ÇAPULCULAR BAŞKAN OLAMAYACAK"

"Ben başkanlığı bırakırsam bu kulüpteki değerli insanlara bırakacağım. Gazeteye ilan verenler çapulcular başkan olamayacak. Bu ilanı veren çapulcular bu kulüpte hiçbir yere gelemeyecekler! Kongrede isim isim açıklayacağım.

"BİR TANE İHALE ALMADIM"

"Sen aday olma, ortak aday gösterelim." Kim bu ortak adayınız ya açıklayın da görelim. Fenerbahçe'yi benden iyi bilen var mı? Diyelim yönetime geldiniz. Hangi bütçeyle geleceksiniz? Neler yapacaksınız? 30 milyon dolar cebimden para verdim. İnsanlar alıştı, Alex geldi, Ortega geldi. Ben bir tane ihale almadım, başkanlığımda

"İSMAİL HOCAYA YİNE KEFİLİM"

"İsmail Hoca'ya kefilim. Suçlu mu? Benim suçlu. 50 milyon dolar harcasaydım şampiyon olurduk. Ben geldiğim zaman oyuncuların paraları ödenmemişti. Kulüp çok kötü durumdaydı. Çiçekçiye bile borç vardı. 3 Temmuz'da hapse girdik. Ne dediler, "Şike yaptılar." Bizi suçluyorlar da, 25-30 yıldır bu ülkede şike yapılıyor. Mahkemenin bittiği güne kadar başkanlık yapacağım. Mahkeme lehimize sonuçlansa da aleyhimize sonuçlansa da bırakacağım"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.