Hacı Bektaş Veli Adından Utanın

Hacı Bektaş Veli Adından Utanın
‘Eline diline beline sahip ol’ diyen Hacı Bektaş Veli’nin adını taşıyan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde kelimenin tam anlamıyla ‘rezaletin dibi’ yaşandı.

2013 yılında Allah dostu, ilim ve fazilet erbabı Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin adı verilen Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi’nde Bahar Şenlikleri düzenlendi. Üniversite kampüsünde birçok şarkıcının sahne aldığı şenliklerde alkol sınırsız olarak tüketildi. Bazı alkollü gençlerin kampüsteki güvenlik görevlilerine saldırdığı görüldü.
 

PREZERVATİFLER YERLERDE...

untitled-3-038.jpg

Şenliklerin son gününde alkolün su gibi aktığı Duman grubunun konserinde ise ahlaksızlığın uç noktası yaşandı. Tesettürlü kızların da bulunduğu konserde kız öğrenciler erkeklerin omuzlarında konseri takip etti. Şenliklerin ertesi günü ise asıl rezalet gün yüzüne çıktı. Kampüsün birçok noktasında prezervatifler havada uçuştu. 
 

AGD: YÖNETİM İSTİFA ETSİN

untitled-2-081.jpg

 Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Vahdet’e yaptığı açıklamada, Üniversite yönetimini istifaya çağırdı. İslamla yoğrulmuş medeniyetimizin ayaklar altına alındığını ifade eden Doğru, “İlim irfan yuvası olması gereken üniversitelerimizin durumu içler acısı. Bu nasıl bir ahlaksızlık ki prezervatifler üniversite bahçesinde geziyor. İnsanlar evlatlarını bunun için mi üniversiteye gönderiyorlar. Bahar şenlikleri adı altında yapılan tüm rezillikler artık iptal edilmeli” dedi.

untitled-1-157.jpg

Vahdet Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum