Abdülkadir Selvi'den Ahmet Kekeç'e Çok Sert Cevap!

Abdülkadir Selvi'den Ahmet Kekeç'e Çok Sert Cevap!
Abdülkadir Selvi'nin yazılarına tepkiyle başlayan kavga büyüyor. Bugün köşesinden Selvi'yi hakaret yağmuruna tutan Ahmet Kekeç'e Selvi'den yanıt geldi.

Abdülkadir Selvi'nin bir yazı yazmasıyla başlayan polemik son hızla devam ediyor. Star gazetesi yazarlarından Ahmet Kekeç kendisine "patron kalemi" diyen Abdülkadir Selvi'ye demediğini bırakmadı.

Kekeç, "Doğrusu, bu kadar müptezelleşebileceğini tahmin edemezdim" dediği Selvi için "Başbakan’ın ve Cumhurbaşkanı’nın uçağından inmeyen sensin. Merkezi yayın organlarında program yapıp en kıyak telifi götüren sensin" sözleriyle 'çıkar sağladığı' ithamında bulundu. 

Selvi, Ahmet Kekeç'e şu sözlerleyanıt verdi:

MESLEKİ BİRİKİMİNE YAKIŞTIRAMADIM

Yazdıklarını Ahmet Kekeç’in mesleki birikimine yakıştıramadım. Ya da tam da ona yakışan bir iş yaptı.

ANLAŞILAN KEKEÇ UÇAĞA TELİF İÇİN BİNMİŞ

Gazeteciler, Cumhurbaşkanı’nın, başbakanın uçağına haber için, röportaj için, kulislere yakın olmak için, okuyucularını bilgilendirmek için binerler. Telifli proğramlar kapmak için değil. Ahmet Kekeç bu yazısıyla Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın uçağına binen gazetecileri töhmet altında bıraktı. Anlaşılan kendisi bu uçaklara telifli proğram koparmak için binmiş.

ÜÇ KANALDA TELİFLİ PROĞRAMI VAR

Benim telifli proğramım yoktur. Ama kendisinin en az 3 kanalda telifli proğramı var. Ayrıca vergisini ödemek kaydıyla telifli proğram yapmak ayıp değildir.

BİRİLERİNİN YANLIŞ DEMESİ GEREKİYORDU, BEN SÖYLEDİM

Benim yazıma gelince. Manevi değerlerimizin yıpratılması karşısında hassasiyet gösterdim. Ben sadece sahabelerin peygamberimize söyleyebileceği bir sözü bir medya patronunun cumhurbaşkanı için sarf etmesini doğru bulmadım. Birilerinin buna yanlış demesi gerekiyordu, yanlış dedim. 

ALLAH MÜBAREK ETSİN

Tamamen değerlerimize olan saygımdan kaynaklanan bir tutumdu bu. Demek ki Ahmet Kekeç bunu doğru buluyormuş. Allah mübarek etsin.

GERİSİNİ KALEMİNİ PATRONUN HİZMETİNE SUNANLAR DÜŞÜNSÜN 

Manevi değerlerimizin aşındırılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye zarar verdiğini inandığım söz ve tavırlara karşı uyarıda bulundum. Ben bana düşeni yaptım. Gerisini kalemini patronun hizmetine sunanlar düşünsün.

CEVABINI MİSLİYLE ALACAKLAR

Seçimler nedeniyle şimdilik ara veriyorum. Ama bana sataştıkları taktirde misliyle cevabını alacaklar.

ONA EN BÜYÜK CEZAYI VERİYOR, YOK SAYIYORUM

Bu tür kişilere verilecek olan en büyük cezayı veriyor, onu ve onun gibileri yok sayıyorum. 

İnternethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum