Erdoğan Gülen'e Adres Gösterdi

Erdoğan Gülen'e Adres Gösterdi
Fethullah Gülen'in 99 yılında ABD'ye kaçtığını anlatan Erdoğan, örgütün inine girdiklerini ülkeden kaçanların hukuk çerçevesinde mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan, Aksaray'da vatandaşlarla buluştu. Seçim yasakları nedeniyle açılışlara ara veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da bu kez "Vatandaşlarla buluşuyor" toplantısında konuştu. Millete tepeden bakanları sizlerle alt ettik diye konuşan Erdoğan, "Ankara'yı mekan tutup Aksaray'ın yolunu unutanlardan olmadık" diye konuştu.

"CHP İMAM HATİPLERİ KAPATACAK"

Din derslerini kaldıracağını söyleyenlere karşı Kürtler'in dikkatli olmalarını isteyen Erdoğan, CHP'nin ise imam hatipleri kapatacağını iddia etti. İşte Erdoğan'ın sözlerinden bazı satır başları;

 "Aksaray, Pensilivanya’nın ve onun güdümündeki muhalefetin kurduğu çatıyı, yüzde 74 ile başlarına yıktı. Aksaraylılar darbe ve vesayet özlemcilerine dillere destan bir ders verdi. Ahde vefanız, itimatınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ben size cek, cak ile konuşmuyorum, yaptıklarımızla konuşuyorum. Olmaz denilenler hamdolsun oldu, bitmez denilenler hamdolsun bitti. Hayaller gerçek oldu. Bizden önce 79 yılda Aksaray’a 17 kilometrecik bölünmüş yol yapılmıştı, biz 12 yılda ne kadar yaptık? 192 kilometre. Halep oradaysa arşın Aksaray’da.

Bir diğer hızlı tren hattı da Antalya-Konya-Nevşehir-Aksaray-Kayseri güzergahında inşa ediliyor, bunun da çalışmaları sürüyor. İnşallah yapımına önümüzdeki yıl başlayıp, 2019 yılında tamamlamayı planlıyoruz.

"LAF ÜRETMİYOR İŞ ÜRETİYORUZ" 

Ben şu anda sizlerle şöyle bir geçmişe seyahat etmek istiyorum; gençler bilmeyebilirsiniz, ama daha önceki jenerasyonlar bilir. 12 yıl önce nasıl bir Aksaray vardı? Bugün nasıl bir Aksaray var? Fazla öteye gitmeye gerek yok, Aksaray’dan Ankara’ya kaç saatte gidiyordunuz, bugün kaç saatte gidiyorsunuz? Ölçü bu. İnşallah 2023 yılında daha gelişmiş, müreffeh bir Aksaray olacak. Birileri gibi sadece laf üretmiyor, iş üretiyoruz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde. Ziya Paşa’nın güzel bir lafı var, ‘eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.’ Biz, eserlerimizle övünüyoruz, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Milletimize elimiz boş gelmedik, gelmiyoruz. Biz, karnemizi milletimize sunduk… 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağız derken, 2 trilyon milli gelir derken, 12 yılda sağladığımız başarıları referans gösteriyoruz."

"CHP İMAM HATİPLERİ KAPATACAK"

Anamuhalafetin başındaki isim imam hatipleri kapatacağız diyor. 1+8+4'ü biz daha önce gördük. Bu imam hatiplerin orta kısmının kapatılması demek. İmam hatipli öğrenci sayısı 60 bine kadar düşmüştü şimdi tekrar 1 milyona yükseldi.
Gittiği her yerde taşeronu kaldıracağım diyor. Maden kaldıracaksın sizin belediyelerden başlayalım.
Asgari ücretle ilgili çark etmeye başladı. Seçim günü gelmeden emeklilerle ilgili vaadinden de cayabilir.
Bu millet MHP'ye DSP'ye ve ANAP'a görev vermedi mi? Niye 3,5 yılda bırakıp kaçtılar. Bunlara 5 koyun verin güdemezler.

"MİLLETE YUTTURAMAYACAKLAR" 

Bunlar milleti cahil yerine koymaya alışmışlar. Bidon kafalı diyorlar. Artık bunları bu millete yutturamayacaklar. 
Yeni Türkiye'nin kurucu meclisi inşAllah 7 Haziran'da belli olacak. 7 Haziran'da eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tercih yapılacak.
Nerede kan varsa orada bunlar var. 6-7 Ekim olaylarında insanları bunlar sokağa çağırdı. Yasin Börü'yü şehit edenlerin bu ülkede demokrasiden bahsetme hakkı var mı?
 
Demokrasi sicili bozuk Doğan Grubu bunları reklam yapıyor. Bunların tek hedefi 2023 hedefine ilerleyen Türkiye'yi rayından çıkartmak.

 99'da kaçıp gittin. Neden Amerika'ya gittin Hoca! Mekke'ye gitseydin Medine'ye gitseydin. Yahu imam mihrabı bırakıp kaçar mı? Kaçmaz ama dertleri başka. Onlar kaçar biz de hukuk nezdinde onları takip etmeye devam edeceğiz.

Bugün MHP, kendine oy istemek yerine, maalesef bölücü örgütün güdümündeki partiye oy dilenir oldu. Bu tablo, gerçekten ibretlik tablodur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum