Rus'u Bile Solladılar!

Rus'u Bile Solladılar!
Rusya'da, reşit olmayan çocuklarla eşcinsellikle ilgili konuşmak yasaklandı. Türkiye’de ise sapkınlık partiler eliyle meşrulaştırılıyor.

Rusya, gençleri özendirdiği gerekçesi ile çocuklarla eşcinseller hakkında konuşmayı kanunla yasakladı.

Bunu yapanlar hakkında "gençleri eşcinselliğe özendirmek" suçlamasıyla dava açılabiliyor. Rusya gibi bir ülkede dahi durum böyle iken Türkiye'de her alanda eşcinseller gündemden düşmüyor. Seçim arifesine girdiğimiz şu günlerde de CHP, HDP, Anadolu Partisi ve bazı marjinal sol partiler eşcinsellere destek verip iktidara gelmeleri halinde çeşitli yasalar ile koruma taahhüdü veriyor.

EŞCİNSEL ADAY BİLE VAR

Türkiye'de, LGBTİ'ler (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transgender ve İnterseks) günden güne her alana yayılırken yaklaşan seçimlerde de adlarından söz ettiriyorlar. CHP, HDP, Anadolu Partisi ve marjinal sol partiler, bir yandan eşcinselliği desteklerken bir yandan da bazıları eşcinsel adaylarla seçime giriyor. Söz konusu partiler ve milletvekili adayları, seçilmeleri halinde eşcinsellerin sorunlarını Meclis'e taşıyıp çözeceklerini belirtiyor. 

untitled-1-166.jpg

RUSYA'DA KONUŞMAK YASAK

Vahdet Gazetesi'nin haberine göre, ülkemizde durum böyle iken dünya ülkeleri eşcinselliği önleyeme yönelik birtakım tedbirler alıyor. Örneğin, Rusya yeni çıkardığı kanunla çocuklarla, eşcinseller hakkında konuşmayı bile yasakladı. Bunu yapanlar hakkında "gençleri eşcinselliği özendirmek" suçlamasıyla dava açılabiliyor. Rusya'nın bile konuşmayı dahi yasakladığı eşcinseller konusunda sol siyasilerin bu tutumu anlamsız bulunuyor. 

MEŞRULAŞTIRIYORLAR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Psikolojik Danışman Mustafa Toplu, "Eşcinsellik sapkın bir davranıştır. İslam'da da yasak olan bu sapkın davranış maalesef gençler arasında yaygınlaşıyor. TV'lerde eşcinsel karakterlerin olması, TV ve gazetelerde eşcinsel ilişkilerin boy boy verilmesi, son olarak da siyasilerin bu sapkınlığı gündeme getirmesi, eşcinselliği kesinlikle meşrulaştırıyor. Erkek erkeğe veya kadın kadına ilişkiyi toplum nazarında normalleştiriyorlar. Küçük yaşta rol-model alarak öğrenen çocuklar da bunlara yönelebiliyor. Gençler manevi ve ahlaki değerlerimizden uzaklaştıkça eşcinsellik gibi sapkın eğilimlere kayabiliyor" dedi.

untitled-2-086.jpg

Psikolojik Danışman Mustafa Toplu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum